Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Кличка оголосили мером Києва

04 червня 2014, 12:00

Написати коментар 1      Версія для друку 

Київська міська територіальна виборча комісія визнала голову фракції "УДАР" у Верховній Раді Віталія Кличка переможцем за підсумками позачергових виборів мера Києва 25 травня.

За відповідне рішення одноголосно проголосували всі члени Київського тервиборчкому на засіданні у вівторок, - пише "Українська правда".

Відповідний протокол про результати виборів підписали всі члени Київського тервиборчкому.

Відповідно до протоколу, Кличко отримав на виборах 765 020 голосів (56,7%), тобто більше від половини голосів виборців, які взяли участь у голосуванні.

Повідомлення про результати голосування й підсумки виборів буде опубліковано в газеті "Хрещатик".

Як відомо, 56,44% виборців проголосували за Кличка й 8,46% - за депутата Ради (фракція "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина") Лесю Оробець за підрахунками Київським тервиборчкомом 98% протоколів на виборах мера Києва.

Кличко має намір залучити німецькі інвестиції для розвитку міста на посту мера Києва.

ЮЛИЯ 04.06.2014, 12:15
ДО КАКОГО ИДИОТИЗМА КИЕВЛЯНАМ НУЖНО БЫЛА ДОЙТИ, ЧТОБЫ СДАТЬ КИЕВ ГРАЖДАНИНУ ДОЙЧЛАНД!
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.