Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У СЛОВ'ЯНСЬКУ АНТИТЕРОРИСТИЧНА ОПЕРАЦІЯ


24 квiтня 2014, 14:35

Написати коментар 0      Версія для друку 

МВС заявляє про проведення Антитерористичної операції.

про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

"У ході проведення антитерористичної операції, підрозділами МВС та МОдеблоковані і знищені 3 блокпоста незаконних збройних формувань в північно-східній частині міста Слов'янська Донецької області", - сказано в повідомленні.

"Під час бойового зіткнення до 5 терористів було знищено. З боку учасників АТО один боєць отримав поранення", - зазначено у повідомленні.

Міноборони також повідомляє, що у ході проведення антитерористичної операції були поширені листівки, в яких населення закликають дотримуватися спокою, по можливості не залишати свої будинки, не відпускати дітей без нагляду батьків на вулиці міста, не піддаватися на провокації і не виконувати злочинні накази представників самопроголошеної незаконної влади.

За інформацією з джерел у АТО, самопроголошений мер Слов'янська Пономарьов оголосив про "розстріл на місці кожного, у кого буде виявлена ??ця листівка".

Раніше, близько 12:20 повідомлялося, що блок-пост під Слов'янськом, який розташований на харківській трасі поруч із колишнім постом ДАІ, взяли під контроль збройні сили України.

Про це повідомляє Краматорськ.info.

"У результаті перестрілки три людини із сил загону самооборони вбиті. Невідомі обстріляли й журналістів, але із представників ЗМІ ніхто не постраждав", - відзначає видання.

Блокпост уже зайняли українські військові.

?Також повідомляється, що на під'їзді до Слов'янська горять шини на блокпосту в Комбікормового заводу - з боку Хрестище.

У Слов'янську зростає напруга. Над містом кружляють вертольоти, які зважаючи на все, контролюють пересування військових, повідомляє Slavgorod.

Як повідомляють очевидці, до міста з декількох сторін стягується бронетехніка української армії.

Люди, що живуть на окраїнах міста повідомляють про те, що чутні постріли.

За словами прес-секретаря Народного ополчення Слов'янська Стелли Хорошевої, на даний момент у районі села Хрестище йде перестрілка, будівлю виконкому звільнили від мирних громадян і відправили їх по будинках.

Також, прес-секретар повідомила, що дані постійно змінюються, але у зв'язку з перебоями стільникового зв'язку інформація про пересування військових груп не надходить.

"Відомо, що до Слов'янська підходять БТР", - повідомила прес-секретар.

Також оприлюднено відео пересувань українських військових у Малиновці, Донецької області, яка знаходиться на відстані 12 км від Слов'янська.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.