Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Миколаєві під завалами знайшли живу жінку і двох загиблих



13 травня 2014, 11:13



Написати коментар 0
Версія для друку 

У Миколаєві у завалах у будинку, де напередодні стався вибух, вночі знайшли постраждалу жінку, а також двох загиблих – їх усіх дістають із-під уламків.

Про це повідомляє 13 травня Державна служба з надзвичайних ситуацій. Таким чином, виявлено вже троє загиблих від вибуху.

"У ході проведення робіт по розбиранню завалу у нічний час на рівні сьомого поверху виявлено постраждалу з ознаками життя (особа встановлюється), яка знаходиться під шаром уламків будівельного сміття. З нею встановлено звуковий контакт, пробивається прохід для її визволення", - сказано в повідомленні.

"Крім того, виявлено тіла двох загиблих, роботи по їх діставанню з під завалу тривають", - інформує служба.

Станом на 7 годину 13 травня рятувальні роботи щодо пошуку постраждалих та розбирання зруйнованих конструкцій будинку тривали.

У зв’язку із загрозою обрушення окремих елементів конструкцій та смертельного травмування людей, які можливо перебувають під уламками будівельних конструкцій, рятувальні роботи проводяться вручну із застосуванням пристрою для пошуку людей під завалами, кінологічного розрахунку та засобів малої механізації.

Щогодини рятувальники роблять "хвилину тиші", щоб почути людей, які можуть бути під завалами.

На місці надзвичайної ситуації цілодобово працює пункт життєзабезпечення на 40 осіб, де постраждалим та свідкам надається психологічна допомога, гаряча їжа. Створено відповідні умови для відпочинку.

Як відомо, 12 травня о 12:55 у м. Миколаєві по вул. Лазурна, 40, стався вибух у десятиповерховому 4-х під’їзному житловому будинку, внаслідок якого сталося руйнування несучих конструкцій з 8 по 10 поверхи третього та четвертого під’їздів, у яких проживає 213 мешканців (попередньо зруйновано 18 квартир та 7 пошкоджено).

Рятувальники евакуювали 73 мешканців будинку. Врятовано 24 людини.
За даними ДСНС, вибухнув побутовий газ.

В.о. міського голови Миколаєва Юрій Гранатуров у прямому включенні в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV у понеділок виключив імовірність теракту.

"Версія щодо терористичного акту на 100% не відповідає дійсності. Скоріше за все це був вибух на основі побутового газу і на це є підстави у правоохоронних органів", - цитує його УНІАН.

А в. о. начальника слідчого управління МВС у Миколаївській області полковник міліції Олександр Савченко Слідство заявив, що слідство розглядає основною версією вибуху в дев'ятиповерховому будинку в Миколаєві самогубство одного з мешканців будинку, повідомляє "НикВести".

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
У Полтаві помер депутат від "Народного фронту" - 10:46
Долю виборів у Бердичеві вирішить Адміністративний суд - 10:31
У Кременчуці викрали активіста "Правого сектора" – ЗМІ - 09:36
"Самопоміч" заявляє про готовність не йти в уряд - 08:55
Звягільського визнали депутатом, і він відкриє перше засідання нової ВР - 17:07
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.