Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Ціни на газ для населення зростуть наполовину



26 березня 2014, 18:07



Написати коментар 6
Версія для друку 

Тарифи на газ для населення з 1 травня зростуть на 50%.

Як повідомляє УНІАН, про це на прес-конференції заявив директор департаменту економічного планування та фінансових розрахунків НАК "Нафтогаз України" Юрій Колбушин.

"Перше підвищення по газу буде з 1 травня, а по ТКЕ - з 1 липня... тариф по ТКЕ підвищується на 40%, а по населенню - поки на 50%", - сказав Колбушин.

Він зазначив, що остаточні показники підвищення тарифів будуть відображені в урядовій постанові.

"Документ буде опублікований, там буде графік підвищення цін до 2018 року і може бути в останній редакції щось зміниться", - зазначив він.

Як відомо, підвищення тарифів на газ для населення було предметом активного обговорення між Україною та її основним кредитором – Міжнародним валютним фондом.

У МВФ, зокрема, підкреслюють, що дуже низькі роздрібні тарифи покривають лише 20-30% економічних витрат і в 3-5 разів нижчі, ніж тарифи в сусідніх країнах-імпортер

Минулого року у фонді пропонували поступово підвищити тарифи для населення на 40%, фактично роблячи це умовою надання Україні нового кредиту. Уряд Віктора Януковича відмовився йти на такий крок, і після грудневих домовленостей з Москвою розраховував вже на російський кредит.

З приходом до влади опозиції новий уряд у пошуках джерел наповнення спорожнілого бюджету відновив переговори з МВФ. Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що у нинішньому становищі Україна не може торгуватися і виконає усі умови кредитора.

Українська правда

Тарас 04.04.2014, 17:12
Цитата "Крым 27.03.2014, 18:43
Вы Украинцы просто заигрались в свой майдан. Выращивайте морковку для сени и свиней для юли, и отстаньте от нас. Вы же поняли, что Крымчане суровые люди, они переехали в Россию вместе с полуостровом, а будете брехать мы и за Востоком придём!"

Шановний Крим, цілком вас підтримую забирайте нахуй Луганську,Донецьку і Харківську область, без них Україна стане більш однорідною і більш українською!!!!! Але південні і інші області нерухайте, бо придеться вас відєбошити!!!
Крым 27.03.2014, 18:43
Вы Украинцы просто заигрались в свой майдан. Выращивайте морковку для сени и свиней для юли, и отстаньте от нас. Вы же поняли, что Крымчане суровые люди, они переехали в Россию вместе с полуостровом, а будете брехать мы и за Востоком придём!
Крым 27.03.2014, 18:39
95% населения Крыма были ЗА присоединения к Росии. И нас абсолютно не интересует откуда вы взяли 85%. Крым решал САМ. А если кому-то завидно - это ваши проблемы!!!
Переглянути всі 6      Написати коментар
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.