Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

За січень-жовтень держбюджет недоотримав 27 мільярдів


03 листопада 2014, 16:39

Написати коментар 0      Версія для друку 

Збір до Державного бюджету при планових показниках із урахуванням внесених змін, у тому числі розпорядниками коштів по власних надходженнях, у сумі 362 млрд гривень забезпечено на 92,5%, недонадходження - 27,1 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба Держказначейства.

Як зазначається, до загального фонду Державного бюджету України зібрано 291,9 млрд гривень або 95,1% від суми, передбаченої помісячним розписом доходів на січень-жовтень, недонадходження - 14,9 млрд гривень.

"Державною фіскальною службою не забезпечено збору до загального фонду державного бюджету на суму 15,1 млрд гривень", - йдеться у повідомленні.

У тому числі, податковими органами не забезпечено збору на суму 11 млрд гривень, митними органами - на 4,2 млрд гривень.

До спеціального фонду Державного бюджету за січень-жовтень 2014 року без урахування ОВДП по відшкодуванню ПДВ зібрано 43 млрд гривень або 96,5% до планових показників Міністерства фінансів, недонадходження - 1,6 млрд гривень.

"Виконання планових показників доходів спеціального фонду Державного бюджету забезпечено на 77,9%, недонадходження - 12,2 млрд гривень", - повідомляє прес-служба.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.