Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Українці зібрали для армії вже більше 60 мільйонів

28 березня 2014, 15:02

Написати коментар 8      Версія для друку 

В рамках акції на підтримку української армії на рахунки Міністерства оборони надійшло більше 60 мільйонів гривень.

Про це повідомляється на офіційному сайті відомства.

"Станом на 28 березня на рахунки Міноборони в рамках акції "Підтримай Українську армію" надійшло вже більше 60 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України.

З цієї суми 57 мільйонів 794 тисячі гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення ЗСУ.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер "565" на підтримку української армії перераховано 11 мільйонів 220 тисяч гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України), звітують у Міноборони.

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 17,4 тисяч доларів США та 19,4 тисяч євро.

Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

Акція "Підтримай Українську армію" стартувала 15 березня.
Українська правда

Патриот 28.03.2014, 15:29
Враг просто наверно смеется над такой поддержкой, пожалев отправляя SMS Украинской армии. Народ наверно самый богатый и сытый, а бедному миллионеру жалко отправить даже 5 грн.
Соломія 28.03.2014, 15:22
Писати слід не "більше 60 млн", а "ПОНАД 60 млн"
Алик 28.03.2014, 15:21
Пора СМСки на пенсии украинцам уже собирать. Казна ведь пуста.
Переглянути всі 8      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.