Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Десантників, які здали зброю сепаратистам, віддадуть під суд

17 квiтня 2014, 13:31

Написати коментар 10      Версія для друку 

Військові 25-ї повітряно-десантної бригади із Дніпропетровська, які здали зброю сепаратистам у Краматорську, будуть відповідати перед судом.

Про це на засіданні парламенту заявив спікер Олександр Турчинов.

"Я хочу вас проінформувати, що 25-а окрема повітряно-десантна бригада, військові якої проявили боягузтво та здали зброю, буде розформована, а військові, які винні в цьому, будуть відповідати перед судом", - заявив він.

"Відповідне доручення отримали Міноборони і Генпрокуратура", - додав Турчинов.
Він також розповів про нічні події у Маріуполі, де терористи напали на військову частину.

"Після третьої спроби штурму, з використанням автоматичної зброї, гранат, пляшок із запалювальною сумішшю, злочинці були контратаковані", - розповів Турчинов.

"Троє злочинців загинули, 13 поранені, 63 захоплені. Решта розбіглись і зараз переслідуються міліцією", - поінформував він депутатів.

Як відомо, у середу бійці Дніпропетровської повітряно-десантної бригади були заблоковані сепаратистами під Краматорськом і здали їм зброю та бронетехніку.

Українська правда

45й год 23.04.2014, 03:09
«Коломойский уже выплатил $80 000 за пойманных сепаратистов !»….
-Наш Енот-полоскун, Коля-лаве-бабки-мойский и компания уже «моют» .Одни «моют»,другие «отмывают» .. семейство Сумчатых ,блин…Кому-война,,кому-мать родна…
Украина 17.04.2014, 14:19
Сцикуни!
Андрей 17.04.2014, 14:16
Клеймо предателя на всю жъзнь!Позор и ганьба!
Переглянути всі 10      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.