Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У ПР пояснили: якщо "Беркут" уб’є журналіста, це нічого, бо так воно у «гарячих точках»

28 сiчня 2014, 15:12

Написати коментар 3      Версія для друку 

Регіоналка Олена Бондаренко заявила, що журналісти, перебуваючи у зоні бойових дій, мають бути хотові ризикувати своїм життям.

Таку заяву вона зробила, коли група журналістів у Верховній Раді України показували їй фото побитих журналістів-колег, запитуючи, чи припустимо, аби правоохоронці били представників ЗМІ.

"Я думаю, що для вас не секрет, що, якщо йдуть бойові дії, завжди є постраждалі. На жаль, журналіст в даних умовах теж незахищений", - зазначила Бондаренко.

"Згадайте наших журналістів, які загинули у "гарячих точках"... Журналісти вмирають скрізь і всюди. На жаль, цей рахунок не закритий", - додала вона.

У відповідь на зауваження журналістів про те, що мова йде не про гарячу точку, а про побиття працівників медіа в Україні, регіоналка заявила, що представники преси ставляться до неї неввічливо й пішла геть.

Українська правда

і 28.01.2014, 15:33
вона хоче щоб до неї ставились так, як беркут до журналістів.
1 28.01.2014, 15:26
Всё правильно сказала. Журналисты , думайте о своей жизни
step0797 28.01.2014, 15:25
в Украине горячая через ПР, а Бондаренко часть этой криминально-хунтовской банды....
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.