Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Тимошенко думає, що розстріл сепаратистів розв'яже руки Росії

14 квiтня 2014, 14:02

Написати коментар 12      Версія для друку 

Вихід із ситуації, що склалася у зв'язку із захопленням держбудівель озброєними особами в містах східної України, необхідно знайти без застосування сили.

Про це заявила Юлія Тимошенко в інтерв'ю на телеканалі "Україна", передає "Інтерфакс-Україна".

"Перший шлях вирішення - негайне застосування сили, яке майже напевно призведе до досить масштабного кровопролиття, і, швидше за все, до відповідної агресії Росії", - заявила вона.

На її думку, "цей варіант відповідальні керівники країни так просто прийняти не можуть".

"Другий варіант - це ведення переговорів на найвищому світовому рівні. І сьогодні всі на це сподіваються. Якщо в Женеві збираються, практично, перші особи міжнародних відомств, таких значущих гравців, це говорить про те, що весь світ зараз зосереджений на Україні", - заявила вона.

Політик переконана, що люди, які сьогодні живуть в Україні "не хочуть війни".

"Але якщо Росія почне перетинати кордони континентальної України, якщо вона почне здійснювати те, що вона робила в Криму, - на сьогоднішній день наша українська армія, українська Національна гвардія готові дати досить жорстку відсіч, зокрема і військову", - заявила Тимошенко.

Як відомо, у понеділок на погоджувальній раді в парламенті лідер фракції "Батьківщина" Соболєв з подачі Тимошенко вимагав дозволити силовикам застосовувати зброю і спецзасоби проти сепаратистів.

Українська правда

Анатолий 16.04.2014, 18:22
Чтото Юля запела по другому,то готовилась уничтожать россиян, атомным оружием,то теперь сдает назад,на мирный путь. А вообще в Украине нет нормальных руководителей все время одна алчная шантрапа,да и с Порошенка,президент как из зайца лошадь.
Гость 14.04.2014, 15:12
Название статьи хорошее "ДУМАЕТ".... Она умеет?
Вадим 14.04.2014, 14:27
СУКА!!! ПРЕДАДЕЛЬ!!!!
Переглянути всі 12      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.