Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Міноборони підтвердили захоплення 6 БМД

16 квiтня 2014, 17:52

Написати коментар 0      Версія для друку 

На Донеччині російськими диверсійно-терористичними групами і місцевими екстремістами захоплено кілька зразків бронетехніки збройних сил.

Це підтвердили у Міноборони.

"16 квітня до міста Краматорськ у Донецькій області увійшли шість одиниць бронетехніки збройних сил (БМД), які діяли за планом антитерористичної операції", - розповіли у відомстві.

У центрі міста рух колони заблокували місцеві жителі, "серед яких були помічені представники російських диверсійно-терористичних груп".

"В результаті блокування екстремісти захопили техніку, і колона направилась у бік Слов’янська. Станом на 15.00 16 квітня бронетехніка розташовується неподалік від однієї з адмінбудівель у центрі Слов’янська", - визнали у Міноборони.

Поблизу неї перебувають озброєні особи у військових одностроях, "які не мають відношення до збройних сил України".

"Інформація щодо місця перебування українських військовослужбовців уточнюється", - йдеться в заяві.

Як відомо, раніше Міноборони спростовувало факт захоплення бронетехніки сепаратистами, а депутат Соболєв заявляв, що підняття на БМД російських прапорів було партизанським трюком, щоб проникнути у Слов'янськ.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.