Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У "проблемному" 63-му окрузі вимагають повторного підрахунку голосів

29 жовтня 2014, 18:04

Написати коментар 0      Версія для друку 

У Комітеті виборців України (КВУ) стверджують про класичну схему фальсифікації результатів виборів у 63-му окрузі міста Бердичів та обов'язковий перерахунок голосів.

Про це йдеться у розповсюдженому КВУ у Житомирській області релізі "63 виборчий округ: хроніки фальсифікацій".

"У випадку голосування по 63-му округу, враховуючи кількість голосів, що відділяють перші три місця та високий відсоток невикористаних бюлетенів, можна говорити про класичну схему фальсифікації результатів виборів. В такому випадку обов'язково необхідно здійснити перерахунок голосів", - впевнена представник Комітету виборців України в Житомирській області Олена Степова.

Тетяна Романовська, довірена особа кандидата у народні депутати України по 63-му виборчому округу, Павла Жебрівського повідомляє про численні порушення, зафіксовані в Бердичівському районі та місті Бердичів. За словами Романовської, юристами кандидата в депутати було зафіксовано на відео фальсифікацію протоколів голосування, за фактом чого подані позови до адміністративного суду.

Нагадаємо, 28 жовтня у Бердичеві пройшов пікет під 63-ім виборчим округом. За інформацією телеканалу 1+1 (новини ТСН), кілька сотень громадян вимагали перерахувати голоси. Пікетувальники стверджували, що мають докази щодо фальсифікації на користь кандидата у депутати, колишнього регіонала Олександра Ревеги, який, згідно з попередніми результатами голосування, випередив свого суперника, кандидата від демократичних сил Павла Жебрівського ("Українська платформа") всього на 1%. Мітингувальники обурювалися надшвидким підрахунком голосів в даному окрузі – вже вранці 27 жовтня Бердичівський округ прозвітував про 100% результат виборів, в той час, як у трьох з шести округів Житомирської області ще 29 жовтня голоси не були остаточно пораховані. Юристами Павла Жебрівського було подано позивні заяви до адміністративного суду з вимогами про визнання протиправними дій Окружної виборчої комісії та зобов'язання провести повторний підрахунок голосів у 63-му виборчому окрузі.

Gazeta.UA

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.