Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Українські фехтувальники оголосили бойкот змаганням в Росії



19 березня 2014, 11:56
Українська правда



Написати коментар 0
Версія для друку 

Збірна команда України з фехтування відмовляється приймати участь у спортивних заходах, що проходять на території Російської Федерації.

Про це повідомляється на сайті Національної Федерації фехтування України.

"До останнього моменту спорт залишався поза політикою, однак 18 березня відбулися події, які Федерація фехтування України та збірна команда України не може залишити без уваги", - йдеться в заяві.

Зокрема, вони нагадують, що під час штурму 13-го фотограмметричного центру Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України у Сімферополі російськими військовослужбовцями був убитий громадянин України і дістали поранення декілька українців.

"Федерація фехтування України виражає глибокі співчуття родині загиблого", - зазначається в повідомленні.

"У зв'язку з цими трагічними подіями жіноча і чоловіча збірні команди України з фехтування на шаблях відмовляються брати участь у турнірах, що проходять на території Російської Федерації", - наголошується в заяві.

Також зазначається, що уже анульована заявка на участь українських фехтувальників у турнірі "Московська шабля", який відбудеться 21-23 березня у Москві.

У числі спортсменів, які бойкотують даний турнір, Олімпійські чемпіонки Пекіна 2008 – Ольга Харлан, Ольга Жовнір і Галина Пундик, чемпіонки світу 2013 у командних змаганнях Олена Вороніна і Аліна Комащук, бронзові призери Чемпіонату Європи 2013 у командних змаганнях Олег Штурбабін, Дмитро Бойко, Дмитро Пундик і Андрій Ягодка, а також заслужені тренери України Гарнік Давидян і Валерій Штурбабін.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.