Мілевський знову планує змінити команду


27 грудня 2013, 06:29 -

Український нападник Артем Мілевський, який виступає за клуб турецької Суперліги «Газіантепспор», має намір найближчим часом змінити місце роботи.

Українець, який зіграв лише п'ять матчів у футболці «соколів», припускає, що у найближчі дні визначиться зі своїм майбутнім у стані одного з аутсайдерів чемпіонату. Про це він повідомив на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Нагадаємо, що колишній лідер нападу київського «Динамо» перейшов у «Газіантепспор» на початку вересня на правха вільного агента. За час, проведений в новій команді, Мілевський з одного боку непогано проявив себе в матчах, з іншого примудрився дати привід керівництву клубу засумніватися у своїх професійних якостях, коли у ДТП розбив дорогий автомобіль.

Втім, не цей інцидент став причиною відсутності Мілевського на полі в останніх матчах: після відставки головного тренера «соколів» Бюлента Угюна, який високо оцінював можливості гравця і саму присутність Мілевського в команді, новий наставник «Газіантепспора» Серген Ялчін поки не бачить українця у своїх тренерських схемах.

Відзначимо, що раніше в оточенні Мілевського, у тому числі і ряд футбольних агентів, висловили думку, що футболіст не затримається в «Газіантепспорі»: клуб стане для нього трампліном, щоб зійти на більш високі позиції.

Дзеркало тижня
©2002-2008, 4post
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua.