Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Лондоні тисячі людей виступили проти путінської агресії в Україні

19 березня 2014, 12:11 - УНН
Близько 10 тисяч людей у Лондоні зібралося на протест проти військової агресії російського президента Путіна по відношенню до України, передає УНН з посиланням на медіа портал української діаспори VIDIA.

До мітингу українців та кримських татар долучилися також представники інших громад британської столиці. Вони вишикувалися і пройшли колоною завдовжки 2,5 км.

Як розповіли представники Євромайдану у Лондоні, демонстрація почалася від Marble Arch й пройшла через Bayswater до російського посольства на Kensington Palace Gardens.

Мітингувальники засудили путніську агресію та посягання на територію України, а також закликали Великобританію і Європейський Союз протидіяти російському вторгненню в Криму та застосувати жорсткі санкції проти режиму Путіна та лондонських олігархів, що його підтримують.

У протесті взяли участь українці з Лондона та з інших міст Великобританії. До нього також долучилися британці, американці, німці, італійці та французи.

Svarog 10.05.2014, 21:41
Вы уроды и фашисты смерть вам!!
incognito 10.05.2014, 21:40
Вы уроды и фашисты смерть вам
Севастополь 06.05.2014, 16:16
Вы сволочи творите беспредел, а обвиняете Путина. Вам уродам до Путина, как до луны. Вы хоть ленточки вешайте на своих бандитов, хоть флаги Российские им в руки давайте, а ваших убийц видно ИЗДАЛЕКА. Твари подлые. НЕНАВИЖУ УКРАИНУ ИЗ_ЗА ВАС. УБИЙЦЫ!!!!!!!
Переглянути всі 5      Написати коментар





ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.