Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Путін натякнув Обамі, що в Україні може бути більше кровопролиття


15 квiтня 2014, 11:02

Написати коментар 7      Версія для друку 

Президент Росії Володимир Путін закликав президента США Барака Обаму не допустити застосування сили та кровопролиття у південно-східних регіонах України.

Про це глави двох держав говорили по телефону, повідомляє прес-служба Кремля.
Російська сторона висловила думку, що "протестні виступи в Донецьку, Луганську, Харкові, Слов'янську та інших містах українського південного сходу - результат небажання і нездатності керівництва в Києві враховувати інтереси російського і російськомовного населення".

Путін закликав Обаму "максимально використовувати наявні в американської сторони можливості, щоб не допустити застосування сили і кровопролиття".

Президент США у свою чергу висловив стурбованість російським втручанням на південному сході України на що Путін відповів, що "подібні спекуляції засновані на недостовірній інформації".

За повідомленням Кремля, під час розмови, "було домовлено продовжити зусилля з пошуку шляхів дипломатичної взаємодії в контексті ситуації на Україні напередодні планованої чотиристоронньої (Євросоюз, Росія, США, Україна) зустрічі в Женеві 17 квітня".

Як відомо, Служба безпеки України перехопила телефонні розмови сепаратистів у Слов'янську з їхнім російським керівництвом.

Одним з російських керівників сепаратистів із записів СБУ виявився політолог/піарник Олександр Бородай.

Українська правда

Елене 15.04.2014, 12:59
Дура, она и в Африке. дура! А год назад, чего молчала, страшно было?
6 15.04.2014, 11:49
Юго-Восток – Появилась информация, что боевики будут использовать захваченные в западных и центральных областях страны машины скорой помощи для нападений на сторонников федерализации в период военных операций в юго-восточных регионах. Замечены около 30 машин скорой помощи, движущиеся со стороны Полтавы по направлению к Донецкой области.
АЛЕКС 15.04.2014, 11:42
Хунта у нас одна, в ростове на дону, и в кремле..И хватит тут свою кремлевскую жвачку жевать..
Переглянути всі 7      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.