Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

НАТО відправить ще один бойовий корабель у Чорне море

24 квiтня 2014, 15:30

Написати коментар 0      Версія для друку 

Бойовий корабель НАТО - французький фрегат "Дюплекс" - повинен у майбутні вихідні увійти в акваторію Чорного моря.

Про це повідомляє "Інтерфакс", із посиланням на румунські ЗМІ.

За даними порталу Romania-Insider.com, французький фрегат, що знаходиться біля берегів Кіпру, пройде через турецькі протоки в суботу або неділю.

Напередодні стало відомо, що в Чорне море увійшов фрегат "Тейлор" (USS Taylor) ВМС США.

За твердженням американської сторони, цими діями Вашингтон хоче запевнити в підтримці своїх союзників по НАТО і поліпшити взаємодію з силами альянсу в цьому районі.

Фрегат "Тейлор" оснащений двома торпедними апаратами, однією артилерійською установкою, зенітної артилерійської системою. На борту корабля також знаходяться два протичовнових вертольота типу SH-60 Sea Hawk.

14 квітня у Чорне море увійшов американський есмінець "Дональд Кук", оснащений системою ПРО "Іджіс" і крилатими ракетами "Томагавк", і французький розвідувальний корабель "Дюпюї -де-Лом".

За наявними даними, корабель радіотехнічної розвідки "Дюпюї-де-Лом" знаходиться в центральній частині Чорного моря, займаючись перехопленням, пеленгом і прослуховуванням сигналів систем зв'язку, в тому числі супутникових. Його перебування там триватиме до 30 квітня.

Есмінець ВМС США "Дональд Кук", що знаходиться на патрулюванні в західній частині Чорного моря, має залишити Чорне море в четвер. Що стосується американського фрегата "Тейлор", то він направляється в румунський порт Констанца.

У березні в Чорному морі побував американський есмінець "Тракстан" . Він взяв участь у навчаннях з кораблями ВМФ Румунії та Болгарії.

Украънська правда

ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.