Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання
КОМЕНТАРІ (6)
pertyf 05.02.2014, 14:09
Нічого собі!!! Як вам люди, сьогодні нікого не цікавить, а от гроші платіть бо це бюджет, тобто тратити вміємо і без вашої згоди!!! народ мудрий також, вміє тратити мудро і правильно.
Виталий 05.02.2014, 13:42
Кому платить налоги?! Этой банде?! Которая на наши же деньги отгораживается от нас ментами и мерседесами?!!! Нет уж! Хватит! Пусть продают всё своё награбленное и латают дырки в бюджете! Так нет - удавятся за "своё"!!! ПРдонки!!!
правда 05.02.2014, 13:40
Ви подивіться на працівників податкової Луцька - ужас і кошмар.
Стьопа 05.02.2014, 13:40
Платити податки допоки ця влада при владі непотрібно,бо вони з них платять беркуту та інш.міліціянтам,які бють людей.Допоки ця влада бандиться при владі, бажано неплатити податки.бо всерівно вони вкрадуть
правда 05.02.2014, 13:39
Мабуть і так, однак,якби ще і ваші податківці нормально і без фокусів приймали звітність: В ЛУЦЬКУ вчора півдня стояла ,щоб здати декларації,переді мною було 4 чоловіки,. До обіду цих чотирьох так і не прийняли,я залишилася чекати,коли мадам,яка так ефективно попрацювала, пішла пообідати Результат: до кінця дня -здала. Взавтра ще раз треба йти за підтвердженням. Отакі у вас працівнички.
шас заплачу 05.02.2014, 13:36
ага..щоб банда успішно розкрадала, вивозила в офшори, купувала вілли в Австрїї
Сторінка: з
1
НАПИСАТИ КОМЕНТАР

Залишилось символів

Захист від спаму:    
ПО ТЕМІ
ОСТАННІ НОВИНИ
ОБГОВОРЕННЯ
ФОТОРЕПОРТАЖІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.