Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У київському метро з'ясували, що безкоштовно возять щодня 9 нардепів

28 жовтня 2013, 17:48

Написати коментар 12      Версія для друку 

У середньому в столичному метро в робочі дні кожен третій пасажир їде безкоштовно, в тому числі і дев'ять народних депутатів.

Про це повідомили в Київському метрополітені, передають «Коментарі».

Там повідомили, що спільно з КМДА було проведено дослідження обсягів пільгових категорій громадян.

Воно проводилося шляхом підрахунку пасажирів, які мають право безкоштовного проїзду в метрополітені під час їх проходу через ручні контрольні пункти за посвідченнями і через автоматичні контрольні пункти по «Картах киянина».

Виявилося, що у робочі дні в середньому за добу метрополітеном безкоштовно користуються 399,9 тисяч пасажирів, або 30,41% по відношенню до пасажирів, які оплачують проїзд.

Серед пільговиків найбільша частка - це ветерани праці (113,9 тисяч осіб, 28,5 %).

Безкоштовно їздить 86011 пенсіонерів , 23044 київських інвалідів, 49362 школярів, 28420 співробітників міліції, СБУ, Управління держохорони, 1687 прокурорів і слідчих, близько 11 тисяч «чорнобильців», а також 9 народних депутатів.

Всього право безкоштовного проїзду надано 41 категорії громадян.

флинт 28.10.2013, 20:38
"скоростной трамвай на Троещине", который продолжает гнать пустые вагоны "в никуда". Дорогущие электронные компостеры - это новшества очередной "молодой команды" (если сказать правду - очередных некомпетентных баранов" - основа для повышения тарифов на проезд.
mahno 28.10.2013, 20:36
Я думаю что судьи прокуроры и милиционеры (кроме нормальных =1-2%) просто не ездят в метро, а на своих "тяжко заработаних мерсах", потому их нужно исключить из рассчетов. Руководство метро на этом спекулирует. Кроме того, т.з. "скоростной трамвай на Троещине", который продолжает гнать пустые вагоны "в никуда". Дорогущие электронные компостеры - это новшества очередной "молодой команды" (если сказать правду - очередных некомпетентных баранов" - основа для повышения тарифов на проезд.
incognito 28.10.2013, 20:25
Проходя в метро я такого не заметил, бесплатно один проход, а платно 8 и очередь там где платно... 30%, убедительный аргумент для повышения платы за проезд
Переглянути всі 12      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.