Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Син Герман їхав з п’яним родичем за кермом? (ФОТО)


15 червня 2009, 16:41

Написати коментар 7      Версія для друку 

За словами свідків, Роман Герман (син «регіоналки» Ганни Герман), який загинув у ДТП, їхав у автівці з нетверезим водієм.

За 400 метрів від місця аварії - ресторанно-готельний комплекс «Батьківська хата», який належить Михайлу Поплавському, ректору київського національного університету культури і мистецтв.

«Вони там відпочивали, – вказує на ресторан «Батьківська хата» продавець з магазину, що на автозаправній станції. - Виїхали десь між третьою і четвертою ранку. Мабуть, накурені чи наколоті, бо машину носило. Поїхали по зустрічній смузі, потім вискочили на свою і почали розганятись».

О сьомій ранку на місце пригоди приїжджала Ганна Герман. З автомобіля не виходила. Кажуть, тіло її сина Романа розірвало, голову знайшли під вантажівкою.

Також міліціонери казали, що «тут (на місці ДТП) уже половина Верховної Ради зранку була, всі розпитують».

Водія 20-річного Максима Зеля відвезли до Ульянівської райлікарні Кіровоградської області. У нього ушкоджені внутрішні органи. Його стан лікарі називають стабільним, середньої тяжкості. Біля входу у відділення - охорона. Нікого не пускають, пише Gazeta.ua.

У той же час, як пише Коммерсант-Украина, Роман Герман разом із старшим братом Миколою, його дружиною і братом дружини поверталися з Криму, де проводили час на відпочинку, до Києва. Подорожували двома автомобілями, в одному з яких знаходилися Микола разом з дружиною, а в іншому - Роман з родичем. Близько півночі всі вони зупинилися в придорожньому ресторанному комплексі «Кропива», щоб повечеряти.

Очевидці розповідають, що після вечері подружня пара залишилася на нічліг в готелі, а Роман разом з родичем перебралися в інший розважальний заклад – «Батьківська хатина», де на майданчику перед рестораном демонстрували присутнім ходові можливості BMW.

Після цього молоді люди виїхали на трасу і попрямували у бік Києва. За кермом знаходився 21-річний брат дружини Миколи. На високій швидкості він врізався у вантажівку Mercedes-1422, яка рухалася в попутному напрямі. Із слів очевидців, удар при зіткненні був настільки могутнім, що BMW практично відразу загорівся.

В результаті ДТП Роман від отриманих травм помер на місці, а водій BMW отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості і був госпіталізований в районну лікарню. Водій вантажівки, 27-річний житель Одеської області, не постраждав.

Як повідомляв , аварія за участі молодшого сина народного депутата Ганни Герман сталася 15 червня о 4.00 на 252-у км автодороги Київ-Одеса. Хлопець повертався з відпочинку в Одесі.

Фоторепортаж з місця аварії дивіться тут.

кимуша голодоморный 22.05.2010, 10:17
Ничего другого и быть не могло. Поговорка: *умер Максим, ну и х...
с ним!*
incognito 21.10.2009, 13:48
так им и надо мажорам
incognito 21.09.2009, 11:57
лучше так умереть чем всю жизнь прожить с хреновой зарплатой и злиться на мажоров)
а по поводу дтп... :-) детей нужно так воспитывать чтобы они привыкали деньги зарабатывать а не выпендриваться
Переглянути всі 7      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.