Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

МВФ займеться Україною 16 грудня

09 грудня 2013, 19:28

Написати коментар 1      Версія для друку 

Засідання ради директорів Міжнародного валютного фонду для обговорення консультацій з Україною за зобов'язаннями щодо валютного режиму і першого пост-програмного моніторингу заплановано на 16 грудня цього року.

Згідно з інформацією на сайті фонду, директорb також розглянуть пост-фактум оцінку програми stand by 2010 року, передає «Інтерфакс-Україна».

Питання нових проектів для України в порядку денному відсутні.

Як повідомлялося, місія МВФ 18-19 листопада провела в Києві дискусії з пост-фактум оцінкою програми stand by 2010 року. «

Подальші технічні консультації між представниками МВФ і владою тривають для досягнення такої досить амбітної політики, яка могла б вирішити проблеми України» , - сказав наприкінці листопада директор департаменту зовнішніх зв'язків МВФ Геррі Райс.

У той же час МВФ заявляє, що готовий розглядати можливість поетапного підвищення тарифів на газ та опалення і компенсацією такого підвищення незабезпеченим верствам населення.

ярослав 09.12.2013, 19:52
китай велика і мудра держава так задарма грошей не дасть, бо знає, що більшу половину політики від влади вкрадуть.Скажіть-для чого Китаю будувати потужний порт в Криму біля курортного регіону Саки?Залізничної, автодорожної розвязок немає і т.д.і т.п.Китайці вкладуть 3 млрд.в порт-понизять канал порту на 10-15 метрів і за 1-3 роки викачають мінеральні грязеві озера і продадуть по 1 дол.літр в пакетах і зароблять 10 млрд., а Україна залишиться з непотрібним портом, знищеним курортом, кредитами і з голою ср...
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Ультрас оголосили перемир`я на невизначений термін - 16:35
Прокурор Києва оголосив перелік вулиць та будівель, звільнити які вимагають у активістів - 15:46
Українці провели попереджувальний страйк. ФОТО - 15:27
"Свобода" пояснила, за яких умов звільнить приміщення КМДА - 13:57
Долар на міжбанку впав до 8,78 гривень - 13:40
Суд звільнив трьох підозрюваних у побитті Чорновол з-під арешту - 12:04
"Укрзалізниця" перестала продавати квитки на Hyundai - 17:04
У Пшонки розповіли, на звільнення яких будівель очікують - 16:48
Депутати прийняли рішення не збиратися на позачергове засідання ВР - 16:32
Учасників акції на підтримку заарештованих афганців хочуть посадити - 16:01
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
Суд виправдав Попова та Сівковича
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОЛІТИКА
Суд виправдав Попова та Сівковича
Печерський райсуд Києва зняв звинувачення з екс-голови КМДА Олександра Попова і екс-заступника голови РНБО Володимира Сівковича у справі про розгін майдану.
12 лютого, 11:04 -

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.