Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Азаров запевняє, що Євромайдан підриває економіку України

27 грудня 2013, 16:45

Написати коментар 23      Версія для друку 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що масові протести у Києві підривають основу економічної і політичної стабільності країни.

«Виникає просте питання: ті події, які сьогодні відбуваються в Києві, допомагають нам вирішити питання, чи ускладнюють? Звичайно, ускладнюють. Вони підривають основи економічної стабільності, основи політичної стабільності», - сказав прем'єр-міністр у програмі «Іспит для влади» в ефірі Першого національного телеканалу у п'ятницю.

За його словами, на оцінки всіх рейтингових агентств впливає політичне питання. Як відомо, після призупинення Кабміном підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС, на Майдані Незалежності в Києві почалася безстрокова акція прихильників євроінтеграції.

Після відмови уряду Миколи Азарова від євроасоціації 21 листопада по всій Україні почалися масові акції протесту громадян. Після жорстокого розгону «беркутівцями» Євромайдану в ніч на 30 листопада у Києві акції протесту по всій країні відновилися і посилилися. У неділю, 1 грудня, під адміністрацією президента відбулася масова акція протесту.

Дзеркало тижня

Макс 23.01.2014, 12:33
когда же эта падаль Януковская заглохнет
Shkapa 27.12.2013, 20:08
Евромайдан по своей экономической эфективности можно прировнять к фестивалю или даже к Евро 2012. Только вот ни на дороги ни на стадионы тратится не пришлось. Такие события всегда дают огромный доход стране и городу в часности. Если посчитать сколько было продано касок, то это норма не одного года. Точно так же всё потребление возросло в разы. Так, что для экономики Майдан есть спасательным кругом.
ЧМ Т 27.12.2013, 17:05
ЕВРОМАЙДАН ПОДРЫВАЕТ ВОЗМОЖНОСТЬ КРАСТЬ БЮДЖЕТНЫЕ ДЕНЬГИ И ВЫВОДИТЬ ИХ В ОБШОРЫ. ЕВРОМАЙДАН ПРОВОДИТ ТОТАЛЬНУЮ ОГЛАСКУ СПРЯТАННОГО ИМУЩЕСТВА И СРЕДСТВ ВЛАСТЬПРЕДИРЖАЩИХ.
И ТАКАЯ СИТУАЦИЯ САМОЕ БОЛЬШОЕ НЕСЧАСТЬЕ ДЛЯ ВОРОВ.
Переглянути всі 23      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.