Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В інтернеті уже продають уламки київського Леніна

09 грудня 2013, 18:47

Написати коментар 3      Версія для друку 

Оголошення про продаж частин пам'ятника Леніну, який було повалено напередодні в центрі Києва, з'явилося на одному з популярних сайтів приватних безкоштовних оголошень в Україні.

Менш ніж через добу після того, як монумент було знесено, його частинами виставили на продаж в інтернеті. Охочі можуть придбати певні елементи за фіксованою вартістю або на вагу, по 50 грн за кілограм. З ціною на голову «вождя революції» продавець не визначився і просить охочих пропонувати свої ціни.

Текст оголошення виглядає таким чином: «Продам шматочок останнього київського Леніна. У вас є унікальна можливість придбати шматочок історії - частину Леніна, поваленого 8.12.13. Пам'ятник знаходився на бульварі Шевченка у Києві з 5 грудня 1946 року. Монумент було виготовлено з рідкісного матеріалу - карельського кварциту, з нього будували Мавзолей у Москві. Автор пам'ятника - скульптор Сергій Меркуров. Вартість частинок Леніна залежить від частини тіла і ваги. Долоня коштує 1000 грн, шматочок руки - 750 грн. Шматки ніг і тулуба продаємо на вагу - 50 грн за кіло. Голова - безцінна. За неї пропонуйте свою ціну».

Як повідомлялося, увечері у неділю, 8 грудня, у Києві група невідомих людей знесла з п'єдесталу пам'ятник Леніну, який стояв на Бессарабській площі неподалік від вулиці Хрещатик. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.294 - масові заворушення у зв'язку зі знесенням пам'ятника Леніну на Бессарабській площі у Києві.

Дзеркало тижня

Людина 09.12.2013, 22:00
Нехай виручені від продажу гроші підуть вам на ліки.
Людина 09.12.2013, 21:57
Скоти.
Антибан 09.12.2013, 19:24
Засунуть уламки в опу зверью бандерлогам
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
Можно ли воспринимать «Евромайданчики» настолько серьезно, чтобы пытаться их «задушить»?
Сегодня, как и 9 лет назад, все будет решать столица
26 листопада, 11:36 - Алексей АЛЕКСАНДРОВ
«Наша мета – Львів-22»: зачем Украине зимняя Олимпиада?
Украина не была бы Украиной, если бы за каждым масштабным проектом не прослеживались политические мотивы и интересы.
18 листопада, 11:45 - Алексей АЛЕКСАНДРОВ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.