Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Кривому Розі зруйнували пам'ятник Леніну

13 сiчня 2014, 15:05

Написати коментар 8      Версія для друку 

У Кривому Розі, неподалік від залізничної станції Кривий Ріг-Західний, невідомі зруйнували погруддя Леніна.

Про це "Радіо Свобода" повідомили в суботу місцеві жителі.

За їхніми даними, у чавунного погруддя відбито голову, при цьому постамент залишився неушкодженим. Водночас криворіжці сказали, що не знають, коли саме це сталось.

"Очевидно, це продовження марафону падіння пам’ятників Леніну, яке триває від дня повалення пам’ятника Леніну на Бессарабці в Києві. Можу припустити, що це зробили якісь невідомі патріотично налаштовані громадяни в нашому місті", – сказав місцевий житель, представник "Організації українських націоналістів" Рінат Ковбасюк.

Водночас Ковбасюк заперечив причетність своєї організації до руйнування пам’ятника й заявив, що наразі жодна з місцевих організацій не взяла на себе відповідальність за скоєне.

У Криворізькому лінійному відділі міліції на Придніпровській залізниці інформацію про руйнування пам’ятника не спростували, але й не підтвердили.

За даними чергового, заяв про скоєння подібного злочину не надходило. Водночас у міліції пообіцяли надати офіційну інформацію щодо пам’ятника в робочий день.

ццц 13.01.2014, 15:33
Красава))) Скинули ще одного ідола... І що дальше? Краще б за таким самим принципом, тихенько, спокійно відловлювали оцю погань пр-івську і скидали з ....постаменту. А памятник сам впаде...
КРАВЧУК 13.01.2014, 15:31
ДДД ТЫ ДЕБИЛОИД МНЕ НЕ НРАВИТЬСЯ МОРДА ТЯГНЫСРАКА ТАК ЧТО ПОЙТИ ГОЛОВУ ОДБИТЬ И КАК ВЫ НЕ ПОЙМЕТЕ ЧТО НЕ ХЕР ТРОГАТЬ ИСТОРИЮ
Свой 13.01.2014, 15:31
Уничтожают памятники создателю Украины.
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.