Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Путіну залишилось жити три тижні?


14 сiчня 2007, 10:58

Написати коментар 68      Версія для друку 

Після проголошення першого віце-прем'єра Дмитра Мєдвєдєва наступником Володимира Путіна Захід почав висувати припущення щодо розвитку майбутнього Росії.

Прозвучала навіть версія, що Володимир Володимирович стане жертвою кілера.

Директор американського неурядового Центру стратегічних досліджень Ендрю Качинс, який вважається провідним кремленологом у США, вчора розповів про такий можливий сценарій.

За його версією, президента застрелять 7 січня 2008 року в Москві на виході з храму Христа Спасителя, де він буде присутнім на різдвяному богослужінні. Вбивцю Володимира Володимировича, звичайно, не знайдуть. А Росію відразу ж охопить хаос, в результаті якого станеться різкий обвал біржового ринку, почнуться масові страйки і демонстрації, які призведуть до надзвичайного стану у країні, повідомляє Сегодня.

Президентом у такому разі, на думку Качинса, стане нинішній голова Російської залізниці Володимир Якунін. Він вважається досить впливовою фігурою в РФ. Американець вважає, що за наказом Якуніна, буде страчено за розкрадання державного майна мер Москви Юрій Лужков, губернатор Санкт-Петербурга Валентина Матвієнко. І нібито лише до 2016 року ситуація в Росії нормалізується за допомогою екс-глави ЮКОСа Михайла Ходорковського, який звільнився із в'язниці. А президентом стане Борис Нємцов, говорить американець.

Інші американські політологи вважають, що у найближчі 10 років в Росії не «визріє» демократія, а нинішня політична стабільність залишиться не надовго.

Відомо про підготовку чотирьох замахів на Путіна: у лютому 2000 року на похоронах Анатолія Собчака в Санкт-Петербурзі, в Ялті під час саміту СНД в серпні 2000 року, в жовтні 2001 року під час візиту в Баку і цього року під час візиту до Ірану.

Прокремлівський політолог Сергій Марков заявив, що не виключає розвитку подій, про які розповів Качинс: "В цілому це достатньо реалістичні сценарії, оскільки Путін - один з головних ворогів міжнародного тероризму. А оскільки сьогодні політична стабільність в РФ багато в чому базується на його постаті, то тут не виключено і хаос після його усунення".

Dudik 20.01.2009, 09:46
во несут, пля ппц просто
KoT, Севастополь, Крым! 15.01.2009, 13:10
Россия будет великой страной! В то время как остальный страны будут погибать на своём же пепелище! Храни Господи Россию!

Ужасно жить в акупации, глупцов и воров! Находясь в Русском городе!
ЗЛО 14.01.2009, 02:35
УРААААААААА!!!!!!!!!!!!! побыстрее бы грохнули этого козлину!!!!!
Переглянути всі 68      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.