Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У ПР уже звинуватили опозицію у зриві євроінтеграції

13 листопада 2013, 15:51

Написати коментар 7      Версія для друку 

Партія регіонів вважає, що опозиція зриває підписання асоціації з Європейським союзом.

Про це йдеться в заяві, щодо ситуації з голосуванням у Раді євроінтеграційних законопроектів напередодні саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі.

«Події останніх місяців - у Верховній Раді та за її межами - наочно продемонстрували, хто дійсно бажає наближення нашої країни до ЄС, впровадження європейських стандартів суспільного життя, а хто прагне зірвати виконання узгодженої з Євросоюзом дорожньої карти, ховаючись за гучними словами про євроінтеграцію», - заявили вони.

«Вся Україна побачила, що всі законопроекти, які стосуються адаптації національної правової системи до європейських критеріїв, викликали шалений опір опозиційних фракцій», - заявили у «Регіонах».

У партії заявили про «політичний саботаж опозиціонерів», які «подали до законопроектів про прокуратуру та про вибори вже близько 500 поправок, тим самим заблокувавши можливість прийняття цих законопроектів».

У Партії регіонів також відзначають, що засідання робочої групи, створеної для узгодження законопроекту про лікування засуджених, показали, що «ніхто з опозиціонерів серйозно і професійно цим законопроектом не займався».

«Як наслідок - сьогодні немає навіть варіанта цього законопроекту, який можна було б взяти за основу. Виникає підозра, що опозиційні вожді грають спектакль для виборців і європейських представників з метою відвернути їх увагу від дріб'язкової боротьби між собою за кращі стартові позиції в президентських перегонах», - сказано в заяві.

«Партія регіонів не має наміру грати в політичні ігри... Вибір за нашими опонентами. Або ви включаєтеся у конструктивну роботу, щоб разом привести нашу державу до європейського дому, або відкрито і чесно говорите народу, що ви є противниками євроінтеграції України», - звернулися в партії більшості до опозиції.

Українська правда

Я 13.11.2013, 16:41
Когда протягивали через зРаду нужные регионалам, дерибанные законы, то сильно на оппозицию и внимания не обращали. А тут видишь прислушаться стали.
Что тут сказать, регионал он и есть регионал. Диагноз.
РЕВОЛЮЦИЯ 13.11.2013, 16:38
КОГДА БУДЕТ ПРИВЕДЕНА К ОТВЕТУ КРИМИНАЛЬНАЯ ВЛАСТЬ ЗА ПРЕСТУПЛЕНИЯ ПРОТИВ УКРАИНСКОГО НАРОДА ?!

ВИКТОР ЯНУКОВИЧ - ЗА ФАЛЬСИФИКАЦИЮ ВЫБОРОВ 2004 года , ЗА БЕСПЛАТНУЮ ОТДАЧУ В ОРЕНДУ СЕВАСТОПОЛЯ РОССИИ ПРИ ЗАКЛЮЧЕНИИ ХАРЬКОВСКИХ СОГЛАШЕНИЙ , ЗА ВОРОВСТВО МИЖГИРЪЯ , ЗА ПОДПИСАНИЕ С РОССИЕЙ В 2007 ГОДУ ( БУДУЧИ ПРЕМЬЕР-МИНИСТРОМ ) СОГЛАШЕНИЙ И КАК СЛЕДСТВИЕ ПОДНЯТИЕ ЦЕНЫ НА ГАЗ ДЛЯ НАСЕЛЕНИЯ НА 70 % .
ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА ПШОНКУ - ЗА ТО ЧТО ПРИКРЫВАЕТ КАЗНОКРАДОВ - НИКОЛАЯ АЗАРОВА - ЗА ПЕРЕЧИСЛЕНИЕ 200 МИЛЛИОНОВ ГРИВЕН НА СЧЕТ ФИРМЫ СВОЕГО СЫНА , БЛИЗНЮКА ( 200 МЛН - НА ФИРМУ СЫНА ), КЛЮЕВА - 400 МЛН НА СВОЮ ФИРМУ, НЕ ДАЕТ ХОДА ПИСЬМЕННОМУ ЗАЯВЛЕНИЮ ПО НСК ОЛИМПИЙСКИЙ О ЗЛОУПОТРЕБЛЕНИЯХ КОЛЕСНИКОВЫМ НА 2 МЛРД...., ОКРОПИЛ ХИЩЕНИЕ ЧЕРЕЗ РОСУКЭНЕРГО ФИРТАША 5 МЛРД. ДОЛЛАРОВ .


НАДО СМЕСТИ РАЗ И НАВСЕГДА С ЛИЦА УКРАИНЫ ЭТУ КРИМИНАЛЬНО-ФАШИСТСКУЮ ВЛАСТЬ !
СВОБОДНЫЕ И ЧЕСТНЫЕ ЛЮДИ , КОТОРЫЕ ДУМАЮТ О СВОЕМ БУДУЩЕМ И БУДУЩЕМ СВОИХ ДЕТЕЙ - ВСЕ НА МАЙДАН !
сем 13.11.2013, 16:34
РЫГЫ-!!!ЧТО ВЫ ЧЕШИТЕ? НАРОД ВСЕ ВИДЕТ И ВЫ ИХ НЕНАДУРИТЕ- ПРОДАЖНЫЕ ВЫ ТВАРИ КАК И ВАШ ПАХАН ПРОСТИТУТ
Переглянути всі 7      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
19
Азаров каже, що не боїться «майданів» та не допустить повернення 2004 року
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.