Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В ЄС назвали можливу дату підписання угоди з Україною

29 листопада 2013, 15:24

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент Литви, яка головує в Євросоюзі, Даля Грібаускайте заявила, що європейська сторона очікує зміни рішення України стосовно Угоди про асоціацію до ризького саміту «Східного партнерства» у 2015 році.

«Ми сподіваємося, що до саміту у Ризі Україна прийматиме свої рішення, які будуть корисні самій Україні», - сказала вона на підсумковій прес-конференції після саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі.

Також президент Литви висловила жаль з приводу відповідного рішення української влади і вкотре нагадала, що двері для України залишаються відчиненими.

«Все залежить від політичної еліти. Саме політична еліта і український уряд можуть змінити це рішення», - зазначила Грібаускайте. Вона підкреслила, що ЄС «не буде брати участь в угоді з Україною». «Україна добре знає, яких необхідно досягти результатів», - сказала вона і додала, що ніяких нових умов Євросоюз не висуває.

Як повідомлялося, урочиста церемонія підписання угод з країнами Східного партнерства на Вільнюському саміті завершилася без підписання Україною Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Наступний саміт Східного партнерства заплановано у першій половині 2015 року у Ризі - під час головування Латвії у Раді ЄС

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
Время играть в долгую, господа!
27 листопада, 11:49 - Андрей МИСЕЛЮК
Олег Сало. «Антикризисный менеджер» для Львовщины
Назначенный месяц назад губернатором Львовщины Олег Сало сдает первый экзамен на способность выполнить задачу взять под контроль не покорную Львовщину
25 листопада, 12:51 - Виктория ПЕТРИЧЕНКО
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Канада гостро засудила силовий розгін Євромайдану - 10:06
Суд на місяць заборонив мітингувати у центрі Києва - 08:39
Держдеп США: насильству і залякуванню не повинно бути місця в Україні - 22:37
Попов намагається через суд заборонити завтрашню акцію Євромайдану - 22:36
Яценюк закликав завтра іти «мирною ходою» на Майдан - 22:07
На Михайлівській площі зібралося до 40 тисяч мітингувальників - 20:44
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ
У МЗС «глибоко занепокоєні» силовим протистоянням на Євромайдані
Канада гостро засудила силовий розгін Євромайдану

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.