Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Опозиція оголосила Януковичу «криваву війну»

29 листопада 2013, 17:53

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент України Віктор Янукович, який відмовився підписати Угоду про асоціацію з ЄС з Євросоюзом, зрадив свій народ, заявив лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

Виступаючи на прес-конференції у Вільнюсі, Яценюк заявив, що об'єднана опозиція оголошує «криваву війну» президенту Януковичу, який «ніколи не повернеться до Європи».

За словами українського політика, з нинішнім президентом будуть боротися «парламентськими і непарламентськими» методами, що опозиція буде прагнути до того, щоб на президентських виборах 2015 року переміг інший політик, який би повернув Україну до Європи.

«Зрозуміло, що цей президент продав долю і майбутнє України, прагнучи зберегти свою владу і бажаючи утримати президентський пост і після виборів 2015 року. Він це зробив під тиском... Цей президент, я маю на увазі Януковича, зрадив український народ. Він продав мою країну...», - заявив Яценюк.

«Для України величезний виклик - куди повернути. Янукович ніколи не поверне до Європи. Він зробив усе, щоб направити український напрямок у нікуди. І тут в опозиції основна мета - новий президент, новий парламент і новий уряд, які б підписали угоду з ЄС. Це наша мета, адже ми твердо готові, об'єднана опозиція твердо вірить, що досягне цієї мети. На нас чекає кривава війна з президентом, але, незважаючи на це, ми готові боротися за майбутнє жителів України», - сказав Яценюк.

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко на прес-конференції підкреслив, що нинішнього президента України Януковича не хвилює доля українців, він враховує тільки інтереси влади, тому метою кожного представника опозиції і кожного українця є рух України до Європи, тільки, за його словами, Україна «прийде до Європи без Януковича».

«Сотні тисяч українців зараз стоять на майданах, у різних місцях, не тільки в Україні, але і в світі... Це був шанс на краще життя, був шанс на боротьбу з корупцією, був шанс на те, щоб у майбутньому у країні встановилося верховенство закону, щоб у кожного була робота і перспектива. Шкода, що сьогодні цей шанс зазнав фіаско, що його зруйнували сьогоднішня влада і президент Янукович», - сказав Кличко.

Як відомо, урочиста церемонія підписання угод із країнами Східного партнерства на Вільнюському саміті 29 листопада завершилася без підписання Україною Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Президент Віктор Янукович не підписав навіть декларацію про наміри, як передбачали раніше.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
Время играть в долгую, господа!
27 листопада, 11:49 - Андрей МИСЕЛЮК
Олег Сало. «Антикризисный менеджер» для Львовщины
Назначенный месяц назад губернатором Львовщины Олег Сало сдает первый экзамен на способность выполнить задачу взять под контроль не покорную Львовщину
25 листопада, 12:51 - Виктория ПЕТРИЧЕНКО
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Держдеп США: насильству і залякуванню не повинно бути місця в Україні - 22:37
Попов намагається через суд заборонити завтрашню акцію Євромайдану - 22:36
Яценюк закликав завтра іти «мирною ходою» на Майдан - 22:07
На Михайлівській площі зібралося до 40 тисяч мітингувальників - 20:44
Янукович відхрестився від силового розгону Євромайдану - 20:32
ЄС закликав Януковича покарати винних у силовому розгоні Євромайдану - 19:59
Із Партії регіонів вийшов ще один депутат - 19:44
Низка країн жорстко засудила силовий розгін Євромайдану - 19:38
На сайті Білого дому закликають підтримати повалення влади в Україні - 19:03
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ
Яценюк: Євромайдан стоятиме, поки не підуть у відставку Азаров та Захарченко
Калуські депутати «заборонили» в місті Януковича

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.