Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

На Михайлівській зібралися тисячі людей ФОТО


30 листопада 2013, 14:11

Написати коментар 3      Версія для друку 

На Михайлівській площі відбувається стихійний мітинг – кияни вийшли підтримати мітингарів з Євромайдану, щойно дізнавалися про кривавий розгін акції на Майдані Незалежності.

Є на площі і представники з інших міст, зокрема зі Львова, повідомили в ефірі "5 каналу".

Що робити далі, мітингарі поки що не вирішили, але налаштовані рішуче і розходитися не планують. Також вони чекають на активістів з інших регіонів.

На площі лунають заклики "Україна, вставай! Київ, виходь!".

Як повідомили Українській правді активісти з Михайлівської площі, до мітингарів завітали посли десяти країн ЄС та очільник представництва ЄС в Україні Ян Томбінський.

Зокрема Томбінський поспілкувався на площі з журналістами, однак на заклик виступити з імпровізованої сцени відмовився.

"Хочу сказати, що про це (події на Майдані в ніч на 30 листопада) знають всі наші лідери", - зазначив він. У відповідь на це мітингарі сказали "Але ж мало знати" і запросили посла виступити на сцені.

"Нам не можна йти на демонстрації", - відповів Томбінський.

"Ми приїхали, щоб все побачити (що відбувається). І нам зараз треба також донести всю інформацію", - підкреслив він.

Разом з тим на Майдані Незалежності "беркутівці" перекрили вихід з переходу та станції метро "Майдан Незалежності" на вулицю. Шеренга спецпризначенців не пропускає людей на поверхню.

Біля стели Незалежності стоять машини комунальних служб, які привезли металеві конструкції для спорудження ялинки. Також там облаштують ковзанку.

Центральна частина Майдану оточена спецпризначенцями і огороджена металевими щитами. Рух Хрещатиком перекритий.

Українська правда

ось так 30.11.2013, 14:40
"Так действовали фашисты. Применив эту тактику и проявив ничем не объяснимую жестокость, вы опозорили память отцов и дедов, вы уронили честь офицера, унизили правоохранительные органы, всю украинскую власть. Вы вбили клин, вызвали волну ненависти между гражданами и властью, чем очень осложнили обстановку в стране, подвели своих командиров, очень осложнили политическое будущее Верховного Главнокомандующего. Каждый из нас может сделать ошибку. Но не каждый позор можно смыть без крови", - акцентировал генконсул Украины в Стамбуле
людина 30.11.2013, 14:39
Навіть найслабша тварина захищає своїх дітей. Лише наша мати-берегиня плювати на них хотіла. Голодовка в 33 їх мільйони скосила, може вона повстала на їх захист? Вивозили в Сибір на погибіль, у другу світову найкращі гинули, а берегиня за Сталіном плакала, як він помер.З Афганістану в цинкових гробах синів привозили. Наші дівчатка повіями по всьому світу - знову матері мовчать, Скільки молоді виїхало на тяжкі роботи!Чоловіки спиваються і мруть як мухи. На Майдані сьогодні діток били! А ви де матері, агов, відгукніться? Чи там всі сироти були? Де ваша совість, матері України? Допоки ви берегині проклятущі мовчати будете? Скоро вже берегти не буде що!
Йолка на крови 30.11.2013, 14:30
ПРиглашаю всех, кто потенрял совесть.
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Попри заяву Азарова скандальний начальник міліції Києва - досі на своїй посаді - 15:12
Яценюк: влада хоче підкинути труп, щоб розігнати Євромайдан - 14:54
У Москві порадили НАТО не втручатися у «внутрішні справи України» - 14:46
Квасьнєвський: хід української революції може вирішитися в найближчі 48 годин - 14:38
Чотири журналістські організації вийшли з Міжвідомчої комісії при Януковичі - 14:21
Міліція порушила уже 53 справи проти учасників Євромайдану - 14:11
Суд арештував 9 людей за нібито причетність до провокацій на Банковій - 12:53
Азаров лякає західні області недоотриманням фінансування - 12:34
Прокуратура збирає інформацію у вишах про участь в акціях студентів та викладачів - 12:23
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.