Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Литва відповіла на ініціативу Януковича щодо ЄС: «думати потрібно було у Вільнюсі»

03 грудня 2013, 17:51

Написати коментар 1      Версія для друку 

Київ не змінить свою позицію щодо Угоди про асоціацію з ЄС, вважає литовський президент Даля Грибаускайте.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Найближчим часом, я думаю, що ситуація не зміниться, причини, з яких не був підписаний (договір), абсолютно зрозумілі, ніяких нових фактів не з'явилося», - сказала президент у вівторок в Каунасі.

Главу литовської держави не вразили зусилля президента України Віктора Януковича вже після вільнюського саміту зв'язатися з головою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу,

За її словами, «писати, думати потрібно було у Вільнюсі».

На саміті Східного патнерства у Вільнюсі 28-29 листопада Янукович так і не підписав угоду про асоціацію з ЄС.

Офіційний Київ, тим не менш, декларує своєю метою рух до ЄС. Так, 2 грудня Янукович провів півгодинні телефонні переговори з президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу.

Президенти домовилися про те, що ЄК прийме українську делегацію для обговорення аспектів Угоди про асоціацію, включаючи зону вільної торгівлі.

Тим не менш, в ЄК поки не знають, коли до них прибуде делегація з України і хто увійде в її склад.

Українська правда

триус 03.12.2013, 18:14
сидят у немцев на шее политические карлики да что то вякают. что то похоже что имеет к нашим беспорядкам отношение, не зря на майдане столько машин дп тусовалось. Хоть бы для прикола шо Литва типа государство выучила дипломатычну мову.
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.