Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Харкові скоєно напад на приймальню соратника Тягнибока

13 сiчня 2014, 14:47

Написати коментар 2      Версія для друку 

У Харкові невідомі напали на мобільний приймальню народного депутата від ВО «Свобода» Ігоря Швайки

Як повідомляє кореспондент «Харків.Коментарі» за інформацією прес-служби ГУМВСУ в Харківській області, інцидент стався вчора близько станції метро «Холодна Гора».

«Свободівець» Микола Худзік, який на той час перебував у наметі, отримав пошкодження рук і кілька ударів, у тому числі в обличчя. Троє нападників схопили намет, що слугував пересувною приймальнею, і потягнули його до машини, де сиділи ще кілька людей.
Худзіку вдалося врятувати від зловмисників партійні прапори і пакет документів. Міліція склала протокол про правопорушення», - сказано в повідомленні прес-служби.

Разом з тим, як повідомили в прес-службі ГУМВСУ в Харківській області, міліція проводить перевірку за фактом нападу на мобільну приймальню. Встановлюється особа людини, що пошкодила агітаційний намет.

Правоохоронці повідомили, що інформація про напад надійшла о 11:25 . До міліції звернувся 30-річний харківґянин.

«Чоловік повідомив міліціонерам про те, що на вулиці Полтавський Шлях 148/2 невідомий пошкодив агітаційний намет однієї з політичних партій і завдав йому тілесні ушкодження. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку правопорушень», - сказано в повідомленні.

валентин 13.01.2014, 15:08
Тягнибок! Срочно представь его на Героя Украины - партийные флаги спас!
вован 13.01.2014, 15:06
почему ненабили морду большое упущение со стороны харьковчан
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.