Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Турчинов пояснив, що чекатиме Крим насправді

14 березня 2014, 14:22

Написати коментар 1      Версія для друку 

Міжнародна ізоляція Криму призведе до того, що економіка півострова буде повністю зруйнована, а обіцянки Росії - це блеф і брехня.

Про це заявив в. о. президента Олександр Турчинов в інтерв'ю у студії телеканалу "Рада", передає прес-служба Верховної Ради.

На його думку, Росія хоче повністю ізолювати Крим від України та всього цивілізованого світу.

"Ця ізоляція призведе до того, що буде повністю зруйнована економіка півострова", - вважає він.

За його словами, попри агресивні дії російських військових міжнародний статус Криму не зміниться.

"Він матиме статус анексованої території. Тобто цей статус не визнає жодна держава в світі, яка себе поважає", - сказав Турчинов.

Він пояснив, що внаслідок цього інвестиційне поле півострову буде "повністю закритим для будь-яких міжнародних інвестицій".

Турчинов переконує, що тих, хто сьогодні захоплює Крим, не цікавить його розвиток.
"У них зовсім інші задачі. Їм потрібно обґрунтувати свою агресію проти України та заблокувати можливість того, щоб демократичні процеси, які відбулись в нашій країні, перекинулись на територію Росії", - сказав він.

За його словами, всі обіцянки Росії щодо фінансової підтримки самопроголошеного уряду автономії Турчинов назвав "брехнею та блефом".

Турчинов порекомендував кримчанам з’їздити до російської глибинки.

"Саме їм потрібна допомога, тому що в них колосальні проблеми. Якщо країна не може вирішити проблеми своїх громадян, говорити про те, що вони ощасливлять когось іншого - як мінімум несерйозно", - сказав він.

Турчинов порадив Криму якнайшвидше повертатись до України "яка вже найближчим часом матиме безвізовий режим з Європою".

Українська правда

Андрей 14.03.2014, 14:29
Чушь пастора
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.