Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Тягнибок запевняє, що Мірошниченко готовий відмовитися від недоторканності

19 березня 2014, 14:49

Написати коментар 2      Версія для друку 

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявив, що нардеп від партії Ігор Мірошниченко готовий добровільно зняти із себе депутатську недоторканність і відстоювати свою правоту в суді.

Про це він написав у своєму блозі, реагуючи на інцидент із побиттям голови Першого національного телеканалу.

"Я мав розмову з Ігорем Мірошниченком із цього приводу. Розумію його емоційну мотивацію, яка підштовхнула до цих дій. Але як політик він мусив керуватися не емоціями, а холодним розумом. Навіть незважаючи на ті потрясіння, які ми пережили і переживаємо. Мірошниченко, як і кожен "свободівець", готовий добровільно зняти із себе депутатську недоторканність і відстоювати свою правоту перед судом. А також перед суспільством. Я просив би і товариство не керуватися емоціями в бажанні негайної розправи над націоналістами", - зазначив Тягнибок.

При цьому він вважає, що українська влада спізнюються з люстрацією, проте методи, які використовували його однопартійці, - неприйнятні.

"Нам, ще вчора опозиційним політикам, треба зрозуміти, що ми перестали бути опозицією і тепер є частиною влади - сьогодні доступні інші методи боротьби навіть із відвертими ворогами України. Якщо вчора такі методи були виправдані (наприклад, захоплення адміністрацій і примус чиновників кривавого режиму під тиском народу писати заяву на звільнення, що "Свобода" робила ще задовго до Майдану), то зараз вони недоречні. Влада повинна користуватися іншими, абсолютно легальними важелями люстрації", - написав Тягнибок.

Нагадаємо, 18 березня депутати від "Свободи" Ігор Мірошниченко, Андрій Іллєнко, Богдан Бенюк та інші прийшли в кабінет Пантелеймонова, кілька разів ударили його і змусили написати заяву про відставку. Відео інциденту виклав "свободівець" Олександр Аронець, однак через якийсь час видалив його. Однак запис скопіювали, тож він залишився в Мережі.

Прем'єр Арсеній Яценюк і голова МВС Арсен Аваков назвали неприйнятними дії "свободівців". Однак Аваков зазначив, що оцінювати дії депутатів повинна Генпрокуратура. Посаду в.о. генпрокурора займає "свободівець" Олег Махніцький.

Лівий берег

леся 20.03.2014, 00:15
Мене дуже вразив коментар Кличка щодо Мирошниченка.Віталій ,ти забув як недавно на майдані штовхав головного міліціонера з старої влади ,це не емоціїї,,,Зробили Мирошниченка чуть не ворогом народу,в нас стрілють ,катують ,Аа ми повинні мовчати і нікого не ображати в нас немає емоцій, ми стальні.Слів не хватає,,,,,,
ірина 19.03.2014, 23:56
Люди чого ви налетіли як ворони на Мирошниченка,,,чуть не ворог народу,судити його будуть,а ті що по звірячому убивали людей ,за тих забули. Путін нас називає фашистами на весь світ це нормально ,а тут образив великого пана.Те що з нами робить Росія про невиносимо,,,,,,
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.