ЗМІ: у Януковича відбулося обговорення можливої зачистки Євромайдану


09 грудня 2013, 15:37 -

У президента обговорювалися плани «запровадження ситуації в конституційне русло «, що припускають можливість зачистки Євромайдану.

Про те повідомляє ZN.UA.

За інформацією видання, в понеділок вранці в резиденції президента Віктора Януковича «Межигір'я» пройшла нарада за участю керівництва силових міністерств і відомств.

Зокрема, на нараді були присутні керівники МВС, Управління держохорони, Генпрокуратури, а також прем'єр Микола Азаров і секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв.

Очевидно, що саме у зв'язку з цим було скасовано проведення щотижневого «малого Кабміну» - засідання у глави уряду Миколи Азарова.

У президента обговорювалися плани «запровадження ситуації в конституційне русло», що припускають можливість зачистки Євромайдана і звільнення адмінбудівель у центрі Києва, обложених мітингувальниками.

« ZN.UA невідомо остаточне рішення, прийняте на нараді, однак сам факт його проведення говорить про те, що будь-який подальший сценарій подій на Майдані буде реалізований з відома і схвалення глави держави», - пише видання.

Джерело газети в МВС припустило, що «вироблення комплексу рішучих заходів щодо введення ситуації в конституційне русло найімовірніше буде відкладена до проведення круглого столу».
©2002-2008, 4post
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua.