Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У міліції кажуть, що на Євромайдан зібралося лише 50 тисяч осіб

08 грудня 2013, 16:48

Написати коментар 4      Версія для друку 

За підрахунками міліції у масових акціях у Києві приймали участь близько 50-ти тисяч осіб.

Про це повідомила прес-служба МВС на своїй сторінці у мережі Facebook.

За інформацією оперативного штабу МВС, «станом на 14.00 найбільше людей знаходиться на Майдані Незалежності - близько 37 тисяч, ще на території центральних вулиць столиці знаходиться 13 тисяч учасників акцій».

«Службу з охорони громадського порядку у Києві несуть майже 5 тисяч правоохоронців», - повідомила міліція.

При цьому на відео «Радіо «Свобода» достеменно видно, що Майдан, який вміщає більше 300 тисяч осіб, вщент заповнений.

Українська правда

Лео 09.12.2013, 10:30
Занижуючи свідомо дані про кількість противників режиму бандитської влади МВСупчик Захарченко цим пробує і надалі тримати рядових ментів у покорію Адже саме від кількості залежить реалізація гасла -"Міліція з народом"! Буде людей багато і міліція стане на захист народу, і ніякі "тітушки", ні "бердкутовці" не врятують режим крадіїв - ракалів!
милиция брехнуны 08.12.2013, 17:27
Такое впечатление, что милиция живет в потустороннем мире или сознательно врут! Посмотрите панораму митинга! 1мил. есть точно, а может даже и больше!
влад 08.12.2013, 17:24
Зібрались випускники школи №20 м.Києва. Єх було 60 осіб. Це коментар управління по зв"зкам з громадскістю УМВС. Для чого міліція себе ж дискредитує? Невже серед вас немає тих хто може об"єктивно оцінити очевидні факти?
Переглянути всі 4      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.