Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

«Беркут» по-звірячому розігнав Євромайдан у Києві: десятки постраждалих (ВІДЕО)



30 листопада 2013, 09:09



Написати коментар 10
Версія для друку 

Міліція розігнала учасників Евромайдану, який проходив на Майдані Незалежності в Києві, повідомляє «5 канал». Представники спецпідрозділу МВС «Беркут» почали розгін близько 4 ранку, коли на площі залишалися кілька сотень людей. При розгоні акції постраждали люди.

За даними прес -служби Коаліції учасників помаранчевої революції, для розгону акції прибуло близько однієї тисячі співробітників спецпідрозділу міліції «Беркут». У повідомленні говориться, що людей били палицями, застосовували газ. Були чутні вибухи. Є затримані. За відомостями учасників мітингу, їх не менше 30.

Як повідомив народний депутат Андрій Шевченко («Батьківщина»), «Беркут» при розгоні Евромайдану в Києві діяв безпрецедентно жорстоко. «За моїми оцінками, ми можемо говорити про десятки жорстоко побитих людей, можливо, сотні. Кілька десятків затриманих», - повідомив Шевченко агентству «Інтерфакс- Україна».



За його словами, в Шевченківському райвідділі міліції перебувають 33 затриманих. «Деякі з них травмовані, їм знадобилася медична допомога», - сказав депутат. «Наразі не відомо, чи є затримані в інших райвідділах», - зазначив Шевченко.



За його словами, «Беркут» діяв з безпрецедентною жорстокістю, застосовувалися кийки, щити. Студенти перебували під стелою на Майдані. «Беркут» їх обступив і почалося просто побиття. Люди бігли у підземний перехід, їх там наздоганяли, волочили по землі. Картинка абсолютно моторошна. Частину людей гнали до «Макдональдсу», частина - по сусідніх вулицях. Розгін почався о 4 ранку, а о 04.15 він був уже закінчений», - розповів депутат.



Як передають ЗМІ, станом на 5 ранку «Беркут» щільним кільцем зайняв майдан Незалежності.



Як повідомив один з активістів Євромайдану Зорян Шкіряк, «жорстоказ ачистка Майдану відбулася о 4.10. Понад 2 000 озброєних спецназівців проти кількох сотень мирних демонстрантів. Били всіх без виключення. Кийками, ногами, шумові гранати, травили газом. Зв'язок лежав понад годину. Десятки затриманих. Вони навіть після зачистки розганяли людей, що збиралися більше трьох. Ми з Андрієм Шевченком, Лідією Котеляк та Володимиром Бойком та Оксаною Продан залишаємось тут».



За даними 5 каналу, на початку шостої ранку на територію майдану біля стели Незалежності заїхав КаМаз, комунальники почали прибирання території після бійки та розтрощеня усього реквізиту, який використовувався на майдані під час мітингів

Увесь периметр площі оціплено Беркутом у кількості кількох сотень, виставлено огорожі та щити. Обабіч на вул.Інститутській стоять кілька автобусів спецпризначенців, міліція та «швидка».



Інший ативіст Євромайдану Євген повідомив на своїй сторінці у Facebook: «Наразі патрулі «Беркуту» та автобуси з міліцією патрулюють нічний центр. Шукають тих, хто утік чи уцілів. Добивають і пакують в автозаки. Коли штурмували, лупили нещадно. Дівчат, жінок. Усіх».

За даним очевидців, під час зачистки Майдану Беркут бив усіх без розбору, навіть перехожих та тих, хто сидів на лавках на вул. Хрещатик.

Станом на 5 ранку «Беркут» щільним кільцем зайняв майдан Незалежності.

За даними очевидців, до лікарні відвезли від 20 до 30 постраждалих, зараз на Майдані чергує одна машина «Швидкої допомоги», площу прибирають, їздять поливальні машини.

Керують процесом люди в цивільному з протилежного боку площі.

Активістів відтіснили в підземний перехід.



Разом з тим, як повідомили у столичній міліції, рішення про витіснення людей з головної площі столиці було ухвалене у зв'язку з низкою зіткнень та інцидентів, які сталися на Майдані.

«Через низку інцидентів, сутичок було прийнято рішення про відтиснення людей з Майдану Незалежності», - пояснили в міліції. В ГУ МВС України в Києві наголосили, що в ході витіснення активістів з Майдану Незалежності, тобто, по суті, розгону «мітингувальники закидали співробітників міліції піротехнічними засобами, камінням і пошкодили міліцейський автобус».

Дзеркало тижня. Українська правда

Олеся 01.12.2013, 17:29
РЧФ разом з Януковичем та Тимошенко забирайтеся геть до рідного Путіна
А якщо почати бити рідних беркутовців, вони залишаться захищати бандюків. І хто вони, котрі захищають таких?
У народа є шанс вигнати злодюжок з рідної землі, кацапський флот з України та домовлятися з Європою та росією по новому.
Головне, після цієї революції, спільноті, зі всією суворістю слідкувати за діями нового Президента, нового уряду і нової Ради. Щоб не було як із Ющенко, хай йому грець.
Валерий 30.11.2013, 17:50
Бить детей и женщин? и это при лозунгах "услышу всех" получается какойто бред
DEREGA YAROSLAV 30.11.2013, 11:48

НАЦІОНАЛЬНИЙ СКЛАД КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ!

ЧОМУ УКРАЇНОЮ КЕРУЮТЬ ЖИДИ...?!
01. Микола АЗАРОВ - жид; 02. Сергій АРБУЗОВ - жид; 03.Юрій БОЙКО - жид; 04. Олександр ВІЛКУЛ - молдован; 05. Костянтин ГРИЩЕНКО - жид; 06. Микола ПРИСЯЖНЮК - жид; 07. Віталій ЗАХАРЧЕНКО - жид; 08. Олександр КЛИМЕНКО - жид; 09. Олег ПРОСКУРЯКОВ - жид; 10. Ігор ПРАСОЛОВ - москаль; 11. Едуард СТАВИЦЬКИЙ - жид; 12. Леонід КОЖАРА - жид; 13. Володимир КОЗАК - жид; 14. Леонід НОВОХАТЬКО - жид; 15. Равіль САФІУЛЛІН - татарин; 16. Павло ЛЄБЄДЄВ - москаль; 17. Дмитро ТАБАЧНИК - жид; 18. Раїса БОГАТИРЬОВА - жидівка; 19. Михайло КОРОЛЕНКО - жид; 20. Геннадій ТЕМНИК - жид; 21. Наталія КОРОЛЕВСЬКА - жидівка; 22. Юрій КОЛОБОВ - москаль; 23. Олена ЛУКАШ - жидівка; 24. Михайло БОЛОТСЬКИХ - москаль.
==============================
===============
йде зачистка УКРАЇНИ : 90% НАСЕЛЕННЯ бажає покинути УКРАЇНУ, 80% ДЕПУТАТІВ ВР УКРАЇНИ неукраїнці, 70% депутатів ВР це жиди, а в ізраїльському кнесеті нема жодного нежида!

ПОПУЛЯРНІ
На Грушевського підпалили шини
Макеєнко офіційно повідомив Пшонці: КМДА звільнено
ОСТАННІ НОВИНИ
У полоненого "Беркутівця" відірвана рука. Він підірвався на власній гранаті - 00:43
Кількість загиблих мітингувальників зросла до 20 - 00:41
Беркут спробував прорвати оборону Майдану: атаку відбили - 00:37
На сцені поранили Турчинова - 00:27
Активісти вицепили з натовпу силовиків чотирьох "беркутівців" - 00:25
Кличко поїхав на зустріч з Януковичем, Яценюк вже там - 23:59
"Тітушки" розстріляли двох чоловіків, - очевидець - 23:55
Під час штурму Майдану загинуло вже п'ятеро протестувальників - 22:59
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
На Грушевського підпалили шини
Макеєнко офіційно повідомив Пшонці: КМДА звільнено
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
Суд виправдав Попова та Сівковича

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.