Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

"Нафтогаз" вимагає борги від ТКЕ

03 лютого 2014, 17:09

Написати коментар 0      Версія для друку 

"Нафтогаз України" вимагає від підприємств теплокомуненерго сплатити заборгованість за спожитий природний газ у розмірі 27 мільярдів гривень.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

"Станом на 03.02.2014 заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики за спожитий природний газ складає майже 27 млрд гривень", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, тільки за останні три місяці вона збільшилась майже на 10 млрд гривень за цінами, встановленими НКРЕ для підприємств ТКЕ: листопад 2013 року - 3,056 млрд гривень, грудень 2013 року - 2,959 млрд гривень, січень 2014 року - 3,754 млрд гривень.

Також прес-служба повідомляє, що існування значних боргів підприємств ТКЕ загрожує зривом виконання Компанією своєчасних розрахунків за імпортований природний газ за Контрактом з ВАТ "Газпром".

"У зв’язку з чим, "Нафтогаз України" звертається до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, представників регіональної виконавчої влади, керівників підприємств теплоенергетики з вимогою вжити всіх можливих заходів щодо термінового погашення існуючої заборгованості", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляли ЗМІ, борг України за газ в січні збільшився на чверть - до 3,35 мільярда доларів.

Українська правда

ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.