Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Захарченко запевняє, що фотографи постраждали, бо брали участь у провокаціях

07 лютого 2014, 16:52

Написати коментар 3      Версія для друку 

В. о. глави МВС Віталій Захарченко стверджує, що журналісти брали участь у акціях протесту й провокаціях, тому постраждали.

В інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні" на запитання про те, хто може бути покараний за застосування сили до протестувальників і за побиття журналістів, він відповів:

"Я не адвокат і не збираюся захищати огульно своїх підлеглих. Але я хочу, щоб картинка була об'єктивною".

"Нагадаю, з чого почалися заворушення 1 грудня. Один відомий журналіст закликав усіх іти на Банкову. Андрій Дзиндзя, який, до речі, теж називає себе журналістом, допоміг групі екстремістів заволодіти грейдером і поїхав "тиснути" міліціонерів", - заявив керівник міліціонерів.

"На Банковій з'явилися люди з фотоапаратами, вони говорили, що вони представники преси. Підходили до міліціонерів знімали їх, погрожували, що знімки зараз будуть розміщені в інтернеті, говорили: ідіть звідси. Це була чистої води провокація", - стверджує Захарченко.

"Разом із тим учергове приношу свої вибачення журналістам, які виконували свою роботу й проти яких була застосована сила", - додав він.

За словами Захарченка, "якби міліція застосовувала всі дозволені законом засоби, то наслідки масових заворушень, які переросли з мирних у далеко не мирні, могли б бути набагато страшнішими".

Українська правда

Ветеран 07.02.2014, 17:15
Интервью и.о. министра как всегда не адекватное и циничное. В его понимание если " ты журналист, то провокатор". А если в журналиста стреляют, то это нормально. Что здесь удивляться, если до сих пор даже в рамках служебного расследования никто из " беркута" за издевательства над Гаврилюком Михаилом даже не опрошен. Ни чести, ни совести в этого псевдогенерала Захарченко.
гість 07.02.2014, 17:11
Провокатор він і його ненажерливий,психічно-неврівоважений зек,а на зоні -хам!Високо злетів і низько впаде,але падіння буде болючим.Дай бог,щоб недолетів.Де ж ті екстремісти,щоб синочків викрали.віддубасили і лишили з одною рукою,ногою і одним вухом!
яяя 07.02.2014, 17:03
Деякі журналісти були рупором провокаторів.
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.