Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

На Грушевського триває протистояння



20 сiчня 2014, 07:31



Написати коментар 5
Версія для друку 

Триває протистояння демонстрантів з бійцями внутрішніх військ та спецпідрозділу "Беркут" у центрі Києва на вулиці Грушевського . При цьому минулої ночі штурму мітингувальників з боку силовиків не було.

На вулиці Грушевського кількість демонстрантів зараз значно зменшилася, і тут знаходяться близько двох тисяч мітингувальників. Точне число силовиків оцінити складно - вони стоять декількома кордонами вгору по вулиці Грушевського, також багато хто перебуває у Маріїнському парку, повідомляє "Ліга.net".

Демонстранти спалили шість транспортних засобів силовиків - чотири автобуси і дві вантажівки ЗІЛ. Також спалений один легковий автомобіль ВАЗ- 2110. Силовики зі свого боку поливають залишки машин водою з пожежних рукавів, і все це перетворилося на одну крижану барикаду.

Мітингувальники заготовляють шматки тротуарної плитки і періодично готують вилазки, закидаючи силовиків. Ті у свою чергу відповідають світлошумовими гранатами.

Також встановлено, що силовики вночі застосовували гумові кулі, причому більшість постраждалих від них - представники преси. Загальна кількість поранених з обох сторін вже перевалило за сотню.

19 січня почалися зіткнення між протестуючими і правоохоронцями в центрі Києва, коли радикально налаштовані мітингувальники вирішили прориватися через кордон міліції в напрямку будинку уряду і Верховної Ради.

Міліція застосовує світлошумові та газові гранати, а також сльозогінний газ. Протестувальники кидають у правоохоронців камінням.

На даний час поранення отримали майже сто людей - як мітингувальників, так і правоохоронців. Одному із протестуючих світлошумової гранатою відірвало кисть руки, іншому гумовою кулею вибило око.

Лівий берег

Aleks511 21.01.2014, 18:57
Дед Мороз Евромайдану
На что надеются руководители Евромайдана ?

Детальніше »алекс511.блогспот.ком
вова 20.01.2014, 08:01
Организаторов беспорядков и провоторов-уголовников спаведливо будет, также как они делают с детьми из ВВ, бесжалостно закидать камнями
Лариса 20.01.2014, 07:56
ТАК ВАМ И НАДО, БАНДЕРЛОГИ! БЕРКУТ - КИЕВ С ТОБОЙ! ДЕРЖИТЕСЬ, РЕБЯТА!
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
Верховна Рада прийняла постанову про звільнення Тимошенко - 13:41
Турчинов: Життю Тимошенко загрожує небезпека - 13:33
Рада звільнила Пшонку - 13:29
Рада обрала Арсена Авакова в.о міністра МВС - 13:20
Рада зробила Турчинова фактично в.о. прем'єра - 13:15
Рада відновила дію Конституції-2004 - 13:14
Турчинов став спікером ВР - 12:40
Януковича повалено. Межигір'я відкрите для людей - 12:38
Рада відправила Рибака і Калетника у відставку - 12:37
Рада прийняла закон, який дозволить вийти на волю Тимошенко - 18:52
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
ЄС готується до екстрених санкцій за ескалацію насильства в Україні
На Грушевського підпалили шини
Макеєнко офіційно повідомив Пшонці: КМДА звільнено
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
Суд виправдав Попова та Сівковича

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.