Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Булатов вилетів на лікування за кордон



02 лютого 2014, 22:44
Українська правда



Написати коментар 0
Версія для друку 

Лідер Автомайдану Дмитро Булатов вилетів у напрямку Риги (Латвія) для лікування в одній з європейських клінік та отримання захисту від переслідувань.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп Петро Порошенко.

"Літак з Дмитром Булатовим щойно злетів у напрямку Риги з метою проведення фахового лікування в одній з європейських клінік, а також для отримання захисту від переслідувань та проходження реабілітації після отриманих тортур", - заявив нардеп.

"Дякую Держсекретарю США Джону Керрі, єврокомісару Штефану Фюлє, міністру закордонних справ Німеччини Франку–Вальтеру Штейнмайеру, міністру закордонних справ Литви Лінасу Линкявичусу, іншим міністрам країн ЄС, а також усім міжнародним політикам, які нам допомагали", - додав Порошенко.

Пізніше Порошенко уточнив, що лікування Булатова продовжиться у медзакладі Литви, "наразі він через Ригу літаком прямує до Вільнюсу".

Разом з тим заступник Генпрокурора Лілія Фролова заявила, що Шевченківський райсуд Києва дав дозвіл на виїзд Булатова закордон, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Слідчий проводить з ним слідчі заходи. Проводиться допит у справі, де він є потерпілим. Зараз немає ніяких перешкод виїзду Булатова закордон у зв'язку із зверненнями його самого, його сім'ї, враховуючи звернення народних депутатів України та іноземних інституцій. Ніяких перешкод для виїзду Булатова закордон немає і за клопотанням Генпрокуратури видано такий дозвіл. Проходить підготовча процедура, думаю, сьогодні він на літак встигне", - зазначила Фролова.

Українська правда

ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.