Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

МВС: будівлю Адміністрації Президента охороняють внутрішні війська

01 грудня 2013, 18:41

Написати коментар 9      Версія для друку 

Порядок під будівлею Адміністрації Президента забезпечують військовослужбовці внутрішніх військ.

Про це повідомляє прес-служба внутрішніх військ МВС України.

Згідно з повідомленням, там знаходяться військові Південного територіального командування внутрішніх військ МВС.

За даними МВС, наразі у ході сутичок з протестувальниками 12-м військовослужбовцям нанесли тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. До шпиталю МВС доставлено 6. Наразі їм надається медична допомога.

Командування та особовий склад «звернулися до протестувальників терміново припинити протиправні дії та закликають не порушувати громадський порядок».

Як повідомлялося, опозиційні депутати намагаються не допустити нових провокацій під Адміністрацією президента, вони вишикувалися в ланцюг. Люди, які не слухаються, прориваються до «Беркута» і поводяться агресивно - молодого віку, розмовляють російською мовою. Вони не мають відношення до ВО «Свобода».

Українська правда

батько бандера 01.12.2013, 19:31
сайт для быдла
батько бандера 01.12.2013, 19:17
чому немае мого вичлевого коментаря цензура
батько бандера 01.12.2013, 19:12
мне далеко ехать до киева но я с киевлянами и надо выяснить где живут крымский омон а таже титушки и отомстить им также смертю
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.