Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Яценюк: Януковича для нас не існує

01 грудня 2013, 17:41

Написати коментар 4      Версія для друку 

Глава фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявляє, що це не просто революція, це підняття національного духу.

Про це він заявив на Майдані незалежності, якого цитує кореспондент «Української правди».

«КМДА і профспілки пропонують нам зігрітися, якщо ми замерзнемо. Закликаю ставити намети на майдані і розгортати штаб спротиву. Дякуємо Попову (главі КМДА Олександру Попову), він нам уже будиночки привіз, ці будиночки повинні стати народними», - зазначив він.

«Ми вимагаємо негайного голосування за відставку уряду Азарова-Азірова!! Ми закликаємо наших закордонних партнерів застосувати санкції до режиму Януковича. Це не просто революція, це підняття національного духу. Геть цю владу!! Геть Януковича!!! Його для нас не існує!!», - закричав Яценюк.

«Є потвора, яка називається міністр внутрішніх справ. Це він давав наказ бити наших дітей. Під суд і під кримінал», - закликав він.

Українська правда

Vik 01.12.2013, 18:11
Такое поведение и такие призывы- это очень, ОЧЕНЬ по-европейски.
Не существует Вас, Арсений Петрович, для думающих украинцев- на выборах Вы могли это заметить. Непомерное болезненное самолюбие, непомерная глупость делают из Вас посмешище. Почему близкие люди не подскажут Вам, что Вы не лидер, Вы случайный человек на политической верхушке, не тужьтесь Вы так- надорветесь!
Vlad 01.12.2013, 18:08
Мирные акции ничего не дадут. Семья просто так трон не отдаст! И это нужно наконец то понять!
Патріот 01.12.2013, 18:05
Необхідно створити збройні формування і захопити Януковича силою, так само, як він поборов студентів на майдані!
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.