Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Азаров готовий дати мітингувальникам гроші, аби їхали додому

07 грудня 2013, 08:51

Написати коментар 0      Версія для друку 

Уряд готовий розглянути питання виділення необхідних грошей на повернення додому громадян, які мітингують, і не можуть виїхати з Києва через відсутність грошей.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров в інтерв'ю іноземним ЗМІ 6 грудня 2014 року, цитує прес-служба Кабміну.

«Я хотів би звичайно звернутися, до наших учасників вуличних акцій: у мене є такі сигнали, що люди не можуть виїхати додому. Наприклад, привезли їх до Києва, а грошей повернутися назад вони не мають», - сказав він.

«Ми готові виділити певні кошти і допомогти всім тим, хто хоче поїхати додому, повернутися в свої сім'ї, продовжити, якщо вони десь працюють, свою роботу, якщо вони навчаються - продовжити навчання. Уряд готовий розглянути ці питання і виділити необхідні кошти», - сказав Азаров.

Уряд вирішить, куди можна буде подавати відповідні заяви, додав він.

Як відомо, 30 листопада, близько 4-ї ранку, «Беркут» силою розігнав Майдан Незалежності від мітингувальників, що виступали проти непідписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. 5 грудня у прокуратурі заявили, що в той день постраждало 79 людей.

Вдень 30 листопада тисячі українців самоорганізувалися та вийшли на Михайлівську площу, щоб висловити свій протест проти силового розгону мирного мітингу.

1 грудня у Києві відбулося Віче, організоване опозицією, на яке вийшло кількасот тисяч людей.

На противагу людям, які самі виходять на протести, влада почала звозити з регіонів своїх прихильників.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.