Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Складено рейтинг найнадійніших авто 2013 року

01 листопада 2013, 06:55

Написати коментар 0      Версія для друку 

Авторитетне видання американського союзу споживачів - журнал Consumer Reports представив на поточному тижні результати щорічного дослідження надійності автомобілів світових виробників. Для складання рейтингу журнал проводить опитування понад мільйон автовласників - читачів видання, пише сайт За кермом. Сім місць у першій десятці отримали автомобілі японських виробників, дві європейські марки і лише одна американська.

Анкета, запропонована автомобілістам, включає 17 категорій, що стосуються всіх сторін «взаємин» водія і автомобіля: від виникаючих у процесі користування машиною неполадок до зручності відкривання дверей і звукового комфорту.

Власників, зокрема, запитують про те, чи були у їхніх автомобілів серйозні поломки за минулий рік, при цьому загальний показник надійності бренду розраховується за результатами надійності автомобілів даної марки трьох останніх модельних років.

У 2013 році перше місце в рейтингу надійності зайняв Lexus, в першу десятку також увійшли ще шість японських виробників: Toyota, Acura, Mazda, Infiniti, Honda і Subaru.

У Топ- 10 з восьмого місця минулого року на чотири позиції піднялася Audi, великий прогрес відзначений і в іншого європейського виробника - Volvo, який піднявся в рейтингу на 13 позицій вгору, зайнявши 7- е місце. Єдиним американським брендом, що потрапив в першу десятку, став GMC, що випускає тільки всешляховики і пікапи.

Результати даного дослідження багато в чому збігаються з висновками раніше опублікованого рейтингу надійності, який складає компанія JD Power and Associates. У їхньому рейтингу автомобілі компанії Toyota Motor (Toyota, Scion, Lexus) отримали сім вищих нагород.

У дослідженні J.D. Power and Associates, яке проводиться вже 24 роки, враховуються кількість і характер проблем, які виникають протягом року у власників трирічних автомобілів. Всього було опитано близько 37 тисяч автовласників.

Загальний рейтинг виражається в показнику виявлених проблем на 100 автомобілів. Чим менше це число, тим вища надійність. У Lexus цей показник дорівнює 71 проблемі на 100 автомобілів, у Land Rover, який посів останнє місце в рейтингу, - 220 проблем на 100 автомобілів. Середній показник по всіх марках - 126 проблем на 100 автомобілів.

Найнадійнішим серед всіх,які потрапили в рейтинг JD Power, визнаний кросовер Lexus RX, у якого зафіксовано лише 57 проблем на 100 автомобілів. Серед п'яти найбільш надійних марок також Porsche (94 /100), Lincoln (112 /100), Toyota (112 /100) і Mercedes- Benz (115/ 100). Найбільшого прогресу в якості досяг бренд Ram, в який входять пікапи і комерційні автомобілі Chrysler Group, - його показник виріс відразу на 52 пункти.

За версією J.D. Power, найбільше лідерів у своїх класах у Toyota Motor Corporation - Lexus ES 350, Lexus RX, Scion xB, Scion xD, Toyota Prius, Toyota Sienna і Toyota RAV4. Чотири найнадійніших автомобіля випускає General Motors - Buick Lucerne, Chevrolet Camaro, Chevrolet Tahoe і GMC Sierra HD. У Honda Motor два лідери - Acura RDX і Honda Crosstour. Також лідерами у своїх класах стали Audi A6, Ford Ranger, Hyundai Sonata, Mazda MX -5 іNissan Z.

Подробности

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Захарченка викликали на допит у справі про побиття Євромайдану - 19:52
Опозиція просить керівництво США та країн ЄС не спілкуватися з українською владою - 19:43
Генпрокуратура: під час розгону Євромайдану постраждали 79 людей - 17:58
Міліція погрожує «діяти жорстко», якщо мітингувальники не звільнять адмінбудівлі - 17:56
У рамках справи про побиття Євромайдану не затримали жодного міліціонера - 17:55
Корчинському нарешті пред'явили підозру та оголосили у розшук - 17:49
Захарченко: у бійках з «Беркуту» брали участь люди з «Братства», «Свободи» та «Динамо-Ультрас» - 17:32
Лавров назвав «істерикою» реакцію Європи на події в Україні - 17:23
Тимошенко: Янукович зрозуміє лише мову санкцій - 16:54
ОБСЄ хоче помирити українську владу та опозицію - 16:32
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ
ДАІ може штрафувати водіїв за наклейки із символікою Євросоюзу, - ЗМІ
Стали відомі найпопулярніші марки авто серед українців

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.