Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

На Майдані Незалежності організують святкування «барикадного» Нового року

31 грудня 2013, 13:35

Написати коментар 0      Версія для друку 

У вівторок, 31 грудня, на Майдані Незалежності в Києві відбудеться святкування «барикадного» Нового року.

«Замість того, щоб дивитися нудне і брехливе новорічне привітання Януковича - виходьте на Майдан. Щирість, відкритість, чудову енергетику, неймовірний драйв, дух єднання і братерства - гарантуємо!» - повідомили організатори Евромайдану в соцмережах.

«У новорічну ніч виступить перша двадцятка українських рок-гуртів, які до цього постійно брали участь в житті Майдану», - повідомляв раніше народний депутат (позафракційний) Олесь Доній.

Святкування Нового року на Майдані розпочнеться о 21:00, а в 23:50 присутні тут українці спробують встановити світовий рекорд у виконанні національного гімну.

Українці зі сцени покажуть «зірковий вертеп», в якому візьмуть участь більше 20 політиків, музикантів, журналістів та громадських діячів. Зокрема, одного з царів зіграє народний депутат («Батьківщина») Володимир Ар'єв, солдата - лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський, а «тітушок» - музиканти «ТНМК» Фоззі та Фагот.

Нагадаємо, 27 грудня українсці записали новорічне звернення до президента Віктора Януковича, трансляція якого відбудеться у вівторок, 31 грудня, о 23:55.

Також комендант Будинку профспілок Михайло Блавацький заявляв, що в новорічну ніч на центральній площі Києва можуть зібратися до мільйона людей, яких пригостять безалкогольним шампанським та цукерками.

Раніше повідомлялося про те, що в ніч на Новий рік на київському Майдані Незалежності всіх учасників пригощатимуть безалкогольним шампанським та цукерками. Також заплановано велику концертну програму, зокрема запрошені групи Modern Talking, Pink Floyd. Також у концерті візьмуть участь українські виконавці. Планується також проведення різних ігор, конкурсів.

Крім того, молодіжне крило Майдану має намір організувати заходи «святкова листівка з Майдану». З цією метою на Майдані буде організовано місце, де всі користувачі соціальних мереж зможуть познайомитися, а також сфотографуватися на тлі символу Майдану «дідусь Майдану». Фотографію будуть відразу ж виставляти на спеціальну сторінку в Facebook.

Також відомо про те, що 31 грудня наземний транспорт працюватиме до другої години ночі, метрополітен на годину довше, ніж зазвичай - до 01:00. Минулого Нового року метро працювало до 4:30. У новорічну ніч громадський транспорт Києва працюватиме довше.

Дзеркало тижня

ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.