Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

«Врадіївським ґвалтівникам» дали по 15 років в'язниці

29 листопада 2013, 14:52

Написати коментар 1      Версія для друку 

Колегія суддів Первомайського міськрайонного суду винесла вирок чотирьом обвинуваченим у побитті та згвалтуванні мешканки селища Врадіївка Ірини Крашкової.

Про це повідомляють «НикВести» з посиланням на повідомив кореспондент із залу судових засідань.

Згідно з вироком Євгенія Дрижака і Дмитра Поліщука засудили до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна і позбавленням спеціального звання лейтенант міліції.

Сергія Рябіненка позбавлено волі терміном на 11 років, Михайла Кудринського – на 5 років.

Під приміщенням суду у Миколаєві зранку почався мітинг за участі великої кількості людей. Представникам ЗМІ заборонили знімати на фото і відео оголошення вироку.

Українська правда

Олександр 29.11.2013, 15:04
Все прогнило! Прокурори неправильно кваліфікували злочин. Не викрили взаємодію між прокуратурою, слідством, міліцією та суддями. Їх треба було судити не тільки за намагання вбити людину. Головне те, що вони спотворили образ правоохоронця. Не наклали арешт на майно, вони позбулися майна і немє чого конфісковувати. Ця судова система веде нас до зникнення держави.
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ
Пшонка розповів, коли поновлять слідство у справі проти Тимошенко
Біля Маріїнського парку напали на знімальну групу "Громадського"

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.