Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Харкові пограбували ювелірний магазин: є постраждалі



12 листопада 2013, 16:24
Подробности



Написати коментар 0
Версія для друку 

Сьогодні в районі ХТЗ пограбували ювелірний магазин по вулиці Миру, 20. Під час розбійного нападу злочинці відкрили вогонь по охоронцеві магазину і міліціонеру, які намагалися їм перешкодити. Швидка відвезла потерпілих до лікарні.

Згідно з повідомленням прес-служби прокуратури Харківської області, в торговий павільйон зайшли 4 осіб, озброєних ножами і травматичним пістолетом, і вистрілили в охоронця. Він отримав 2 поранення.

Потім, погрожуючи пістолетами, нападники змусили продавщиць лягти на підлогу. За допомогою молотків зловмисники розбили вітрини і заволоділи золотими прикрасами.

«Коли розбійники покидали місце злочину, поранений охоронець відкрив по втікачам вогонь», - сказано в повідомленні.

Звук пострілів привернув увагу перехожих, які викликали міліцію.

Інформація про подію надійшла до чергової частини Орджонікідзевського райвідділу міліції Харкова майже відразу після нападу. На місце були направлені співробітники слідчо-оперативної групи, експерти та кінологи, а також усі найближчі наряди міліції.

За гарячими слідами один з нападників, 25- річний чоловік, був затриманий. При затриманні нападники вчинили запеклий опір, при цьому був поранений 30- річний старший лейтенант міліції. Він доставлений в одну з міських лікарень, стан його здоров'я стабільно важкий.

За даним фактом слідчі Орджонікідзевського РВ відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вилучили ювелірні прикраси, зброю і автомобіль, на якому зловмисники намагалися перевезти викрадене майно. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення місцезнаходження решти підозрюваних та їх затримання.


ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.