Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Суди масово переносять розгляд апеляцій "в'язнів Грушевського"

05 лютого 2014, 16:06

Написати коментар 0      Версія для друку 

Апеляційні суди продовжують переносити розгляд апеляцій "в'язнів Грушевського" на тримання під вартою, мотивуючи це тим, що прокуратура не надала матеріалів справи у суд.

Про це повідомляє "Євромайдан SOS".

Так станом на 13.50 суд переніс розгляд апеляцій двох "в'язнів Грушевського" Руслана Мончаковського (на 13 лютого) та Володимира Музиченка (на 13 лютого), бо слідчі досі не передали матеріали справи до суду.

Апеляції двох активістів Автомайдану, які проходять у так званій справі "Кріпосного провулку", також перенесли.

Суд начебто не знає де знаходиться Богдан Сутик і тому переніс апеляцію на 13 лютого. Хоча захист був не проти розгляду за відсутності підозрюваного.

Справу 20-річного львів'янина Олексія Салиги теж перенесли на 13 лютого. Причина та сама - матеріали справи надійшли до суду тільки 4 лютого.

Як відомо, у вівторок апеляційні суди також перенесли більшу частину апеляцій затриманих активістів на 11 лютого.

Згідно з прийнятим законом "про амністію" у Майдану було два тижні для розблокування Грушевського та адмінбудівель, що мало стати умовою зняття звинувачень із затриманих активістів.

Українська правда

ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.