Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Топ-10 найдорожчих для туристів міст Європи для святкування Нового року

28 грудня 2013, 07:25

Написати коментар 0      Версія для друку 

Британська столиця визнана найдорожчим містом Європи для святкування Нового року. Про це повідомляє eTurboNews з посиланням на дослідження французького туристичного порталу Allo Voyages.

Експерти оцінили вартість проживання в готелях в 30 найбільш популярних європейських містах 31 грудня 2013. У розрахунок приймалися готелі, розташовані в центрі і які мають не менше трьох зірок.

Найбільш бюджетний двомісний номер в Лондоні обійдеться туристам в € 353. Згідно з дослідженням, близько 15% готелів у центрі Лондона ще пропонують номери на новорічні свята. Однак готелі у святкові дні підняли ціни десь на 187% порівняно зі своєю звичайною вартістю.

Другу сходинку посідає Едінбург, де найбільш дешеве проживання на двох оцінюється в € 347. Трійку лідерів замикає Амстердам (€ 301).

Примітно, що найбільше роздувають ціни на свої послуги в період новорічних свят готелі в Празі - в середньому на 321% в порівнянні з їх звичайної вартістю. Окремі готелі у центрі столиці Чехії піднімають ціни і на 1000%.

Топ- 10 найдорожчих міст*
Лондон € 353
Едінбург € 347
Амстердам € 301
Відень € 257
Венеція € 221
Берлін € 199
Прага € 194
Париж € 189
Дублін € 139
Цюрих € 134

Дослідження оцінювало вартість найдешевшого двомісного номера в готелях не нижче 3*.

Дело

ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.