Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Українці увійшли у трійку найбільш «корисних» туристів



19 грудня 2013, 07:51
Дело



Написати коментар 0
Версія для друку 

Росіяни опинилися серед найбільш «корисних» туристів - їх відгуки про подорожі, готелі, ресторани і пам'ятки, а також згадка тонкощів, на які варто звернути увагу, незмінно отримували високі оцінки інших туристів, які вирушають на пошуки нових маршрутів і за порадами в мережу.

Як свідчить статистика порталу TripAdvisor за 2013 рік, за середнім числом позитивних оцінок на кожен відгук росіяни поступаються тільки бельгійцям, чий показник лише на 0,08 обходить такий у вихідців з однієї шостої частини суші - 2,22 проти 2,14. Замикають трійку лідерів українці, які набрали 2,13 бали. Слідом за цим параметром йдуть турки (2,06), в'єтнамці (1,97), канадці (1,92) і марокканці (1,9), перераховує The Telegraph.

Американці ж беруть кількістю - до 51% відгуків належать саме їх перу, що не дивно, враховуючи походження порталу. З великим відставанням за ними йдуть британці, а слідом - італійці.

Японці, як неважко здогадатися, тримають першість за кількістю фотографій в кожному огляді - в середньому їх набралося 12,5 на текст. Вихідці з Сингапуру завантажують приблизно 11 знімків щоб оживити свої враження, а малайзійці - 10,3. Росіяни в цьому сенсі дещо відстають від китайців - 9,4 супротив 9,7, але помітно обходять громадян України, у яких донині показник зупинився на позначці 7,9.

Найбільшу кількість відгуків про зарубіжні країни, а не про подорожі по вітчизні залишають сингапурці - 86,2%. Будь-хто пробачить їм таку тягу, як тільки згадає розміри цієї острівної держави - особливо не розгуляєшся. Для інших країн така обмовка недійсна: «срібло» взяла улюблена росіянами Фінляндія (82,6%), а «бронзу» поділили Нідерланди і Росія (по 80%). В українців на закордонні подорожі припадає 74,6% оглядів.

Що ж до головних «точок коментування», то тут не було рівних Лондону - про нього залишили свої відгуки 459,4 тисячі осіб. У Риму ця цифра помітно менша - 365,87 тисячі. Париж фігурував головним героєм в описах 318,4 тисячі користувачів, Нью -Йорк удостоївся згадки в 305,2 тисячі текстів, про своє ставлення до Лас- Вегасу повідали 216,5 тисячі мандрівників. Потім йдуть Барселона (180,3 тисячі), Орландо (177,6 тисячі), Мілан (145,3 тисячі), Флоренція (126,4 тисячі) і Бангкок (115,5 тисячі).


ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.