Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович не повідомив МЗС, про що домовлявся у Москві з Путіним

12 листопада 2013, 14:58

Написати коментар 0      Версія для друку 

У МЗС підтверджують, що Янукович і Путін обговорювали в Москві відносини двох країн у контексті Вільнюського саміту.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Українські дипломати не були присутні на переговорах Януковича і Путіна, заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс на брифінгу у вівторок:

«Що стосується зустрічі, то я можу лише повторити те, що було оприлюднене прес-службою адміністрації президента України та прес -службою АП РФ: про те, що ця зустріч президентів пройшла в Москві, там обговорювалися питання торговельно-економічних відносин між двома країнами в контексті Вільнюського саміту», - сказав він.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи були присутні представники українські дипломати на цій зустрічі, Перебийніс зазначив: «Мені не відомо про участь представників МЗС у цих переговорах».

Як відомо, 9 листопада Янукович відвідав з робочим візитом Москву. За повідомленням прес-секретаря президента Росії він обговорив з Путіним торгово-економічні відносини.

11 листопада лідер фракції «Батьківщина» у ВР Арсеній Яценюк заявив, що має намір звернутися до міністра закордонних справ Леоніда Кожари з метою отримання інформації про переговори президентів України та Росії.

За його словами, якщо мова йде про таємні переговори Януковича і Путіна, то це може бути підставою для імпічменту президента.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.